iPon Hírek

Logitech billentyűzet Nintendo Wii-hez

Dátum | 2007. 10. 11.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | MULTIMÉDIA

A Nintendo a napokban adta ki legújabb frissítését a népszerű Wii játékkonzolhoz, amelynek köszönhetően mostantól USB-s billentyűzetet is csatlakoztathatnak a játékgéphez a felhasználók. A frissítés megjelenése után nem sokkal a Logitech bejelentette Classic Keyboard 200 névre hallgató billentyűzetét, amelyet kifejezetten a Wii játékosok számára fejlesztet ki a  vállalat.

Logitech Classic Keyboard 200
A Logitech Classic Keyboard 200 egy normál méretű USB-s billentyűzet, amely teljes mértékben kompatibilis a Wii játékkonzolokkal, persze csak azokkal a készülékekkel, amelyekre már felkerült a 3.1-es verziószámot viselő Wii Menu frissítés. A frissítést egyszerűen letölthetjük, mindössze a Wii System Update menüre kell kattintanunk a Wii beállításait tartalmazó menüben.

A Classic Keyboard 200 különleges, alacsony profillal rendelkező billentyűket tartalmaz, a gyártó állítása szerint az újdonság cseppálló kialakítással rendelkezik. A billentyűzet rendkívül tetszetős, fekete "színvilággal" bír, az egységet minden bizonnyal asztali számítógépükhöz is használhatják majd a játékosok. A Logitech Classic Keyboard a következő napokban kerül a boltok polcaira az Amerikai Egyesült Államokban és Európában, a billentyűzet várhatóan 14,99 amerikai dollárba kerül majd, ez átszámítva nagyjából 3-4.000 forintos tételt jelent.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2007.10.11. 11:00
A Nintendo a napokban adta ki legújabb frissítését a népszerű Wii játékkonzolhoz, amelynek köszönhetően mostantól USB-s billentyűzetet is csatlakoztathatnak a játékgéphez a ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!