iPon Hírek

Logitech MediaBoard Pro PS3-hoz

Dátum | 2007. 09. 13.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | MULTIMÉDIA

A Logitech MediaBoard Pro valószínűleg nem ismeretlen a PS3 felhasználók számára, a billentyűzetnek egy frissített változatát készül piacra dobni a Logitech, amely már nem matt szürke, hanem a PS3-hoz illő, csillogó fekete dizájnnal rendelkezik. A billentyűzet természetesen egyéb téren is fejlődött, így remek megoldás lehet, ha PS3-asunkhoz klaviatúrát szeretnénk beszerezni.


A Logitech MediaBoard Pro korábbi változata még USB-s vevővel csatlakozott a konzolhoz, ám a frissítésen átesett termék már Bluetooth kapcsolatot használ, ennek köszönhetően a konzol 10 méteres körzetében használhatjuk az eszközt. A billentyűzetet ellátták touchpad-del is, így nincs szükség egér használatára, minden művelet elvégezhető a billentyűzet segítségével. A billentyűzet számos funkciógombot is tartalmaz, így egy gombnyomás segítségével varázsolhatjuk elő a webböngészőt, vagy akár a filmek menüit.  A Logitech MediaBoard Pro két darab AA elemmel üzemel, az átlagos üzemidő 200 óra körül van, azaz körülbelül ennyi ideig bírják az elemek. A billentyűzet elemeinek töltöttségét egy kis kijelző szemlélteti, amely két állapottal rendelkezik, így időben értesülünk róla, ha az elemeket cserélnünk kell.

A Logitech MediaBoard Pro várhatóan október folyamán kerül a boltok polcaira, a billentyűzet ára 79,99 dollár körül lesz, ez átszámítva körülbelül15.000 forintos összeget jelent.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2007.09.13. 13:17
A Logitech MediaBoard Pro valószínűleg nem ismeretlen a PS3 felhasználók számára, a billentyűzetnek egy frissített változatát készül piacra dobni a Logitech, amely már nem matt szürke, ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!