iPon Hírek

Logitech X300: a stílusos mobil sztereó hangfal

Dátum | 2014. 06. 07.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | MULTIMÉDIA

A Logitech egy új, akkumulátorral is ellátott vezeték nélküli sztereó hangfalat mutatott be, amelyhez Bluetooth-on keresztül kapcsolódhatnak a különböző mobileszközök. Az újdonságot speciálisan elhelyezett, felfelé és kifelé irányuló hangsugárzókkal szerelték fel, így a mély, a közép és a magas hangok terjedése ideális – a hangfal kiterjedt hangzásvilágot biztosíthat.
A beépített lítium-ion akkumulátor nagyjából ötórányi üzemidőt biztosít, feltöltése pedig egyszerűen, USB kapcsolaton keresztül történik – a mellékelt mikro-USB kábel és egy szabad USB port használatával. A Bluetooth alapú kapcsolat hatótávolsága nagyjából 9,14 méter, így a sztereó hangfal környékén szabadon mozoghatunk mobileszközünkkel, amiről éppen a zene szól.
A hangfal kezelőszerveivel a hangerő szabályzása egyszerű és zökkenőmentes, sőt, még bejövő telefonhívást is fogadhatunk a termékkel. A tetszetős mobil hangfal többféle színben is elérhető lesz, ahogy az a lenti fotón is látható.
A Logitech X300-as vezeték nélküli sztereó hangfala júniustól kezdve lesz elérhető kereskedelmi forgalomban, de első körben csak az Amerikai Egyesült Államok területén lehet majd megvásárolni. A termék Európában augusztus folyamán tűnik fel, ajánlott kiskereskedelmi ára pedig 69 euró lesz.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!