iPon Hírek

London 2012, az olimpia hivatalos alkalmazása

Dátum | 2012. 07. 28.
Szerző | DemonDani
Csoport | MOBILTELEFON

Megkezdődtek a 2012-es olimpiai játékok, és a szervezők mindent megtesznek annak érdekében, hogy mindenki számára elérhetővé tegyék az eredményeket. Ennek megfelelően elkészítették az esemény saját kis applikációját is, mivel az okostelefonok és a táblagépek manapság már komoly piaci szereplőnek számítanak, ha az információszerzésről van szó.


Az alkalmazás segítségével a mind a 36 sportágat, és a később induló paralimpia 21 sportágát is nyomon követhetjük. Az éppen zajló eseményekről valós időben tájékozódhatunk, sőt mi több, az általunk érdekesnek vélt történéseket a barátainkkal, ismerőseinkkel is megoszthatjuk. Az élő frissítések nem csak szöveges formát öltenek, hanem kapunk majd képeket is.

A program mögött komoly adatbázis rejlik. Néhány érintéssel elénk tárul a teljes olimipai játékok naptára, de egyéb információkhoz is hozzájuthatunk. Minden sportághoz részletes leírást kapunk, és a sportolókról is mindent megtudhatunk. Továbbá akár követhetjük is a kedvenceinket, ezzel a funkcióval például beállítható, hogy jelezzen a készülékünk, ha a kiválasztottunk következik valamilyen számban.
 


A londoni olimpiára fejlesztett alkalmazás elérhető Androidra, iOS-re, BlackBerryre és Windows Phone 7-re is. Akik az említett operációs rendszert futtató eszközökkel rendelkeznek, azok az alábbi linkekre kattintva tölthetik le a programokat, amik egyaránt optimalizáltak okostelefonokra és táblagépekre is. A London 2012 Result App teljesen ingyenesen vehető igénybe.

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. Keksz03
2012.07.28. 11:51
EB alatt is találtam egyet ami hasonló volt ehhez és baromira hasznos volt úgyh örülök h ebből trend lesz!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. DogTheDog
2012.07.28. 14:34
mar egy hete letoltve
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. razorlight
2012.07.28. 17:15
ööö Windows Phone-ra is letölthető a hivatalos app!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. razorlight
2012.07.28. 17:18
Sőt BlackBerry-re is.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!