iPon Hírek

LotRO - Bakacsinerdő ostroma

Dátum | 2009. 09. 07.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Vagy a pénztárcánké? A Turbine bejelentette a Gyűrűk Ura Online legújabb "kiegészítőjét", a Siege of Mirkwood-ot, amely megtoldja a karaktereink elérhető maximális szintjét 5-tel és behoz 1 db új zónát.

A tartalom több lesz, mint egy ingyenes Book update, de azért nem teljes értékű kiegészítő. A Sige of Mirkwood gyakorlatilag a tavaly megjelent Volume II: Mines of Moria epikus konklúziója lesz. Az áráról egyelőre még nem tudni semmit.


A lvl65-tel természetesen együtt jár majd jó néhány új trait és skill. Az újabb ijesztgetős erdő (az Öreg erdő a Megye határában igen jól sikerült nekik, reméljük ez is hozza majd azt a szintet) küldetésein túl pedig minden kaszt kap néhány speciális questet is. A zóna tetőpontja - mint azt bizonyára minden Gyűrűk Ura rajongó sejti - a Gyűrű lidércek otthona, Dol Guldur lesz. A toronyban 3 és 6 fős csapatok részére lesznek instance-ok, illetve tartozik hozzá egy 12 fős raid esemény is.

További újdonság még a 'Skirmish' rendszer. Ez gyakorlatilag speciális instance-okat takar, amelyekben a játékosoknak lehet egy saját maguk által generált plusz NPC karakterük is (ergo egy 12 fős dungeon-ben 24-en lehetnek). Ezeket a karaktereket skirmish pontokból lehet majd felszerelni és fejleszteni. Finomítanak majd még egy kicsit a harc-, Legendary fegyverrendszeren is.

Eddig még nem volt példa ilyen fizetős DLC-re a Lord of the Ring Online-ban, ez nem vetít előre túl sok jót azok számára, akik örök accountot véve abban bíztak, hogy ezen túl már csak az évente megjelenő kiegészítőket kell majd csak megvenniük...

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!