iPon Hírek

LOTRO konzol verziós tervek

Dátum | 2009. 05. 14.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A GameDaily-n felbukkanó felméréssel kapcsolatos információk megerősíteni látszanak, hogy a Turbine-nál már javában folyik a munka a Lord of the Rings Online Xbox 360-as verzióján. A játéknál mind a mikro-tranzakciós, mind a havidíjas fizetési modell is szóba jöhet.

- Te Galadriel, mi az az Xbox 360? - A tükör sok dolgot megmutat... olyat ami megtörtént, ami most történik, vagy még nem történt meg... néha olyat is ami nem is fog. Szeret viccelődni.
Ami az igazán nagy meglepetés, az az, hogy a konzol verzióban úgy néz ki, hogy behozzák a sötét oldal szereplőit, mint komoly játszható karaktereket. A PC-s verzióban ugyanis csak 'Monster Play' mód keretében próbálhattuk ki milyen is lenne egy Ork, Pók vagy Warg bőrébe bújni. Ez a játékmód pedig mint tudjuk a PVP-ről szól egy szeparált térképen, az Ettenmoors-on. Xbox 360-on tehát megnyílik előttünk a lehetőség, hogy Szauron akaratát szolgáljuk.

A játékban így 8 játszható faj lesz majd, az eddigi 4 helyett, akik ugye az emberek, a tündék, a félszerzetek és a törpék. (Az újakat még nem részletezték, de nem nehéz tippelni.)

"Harcoljatok Középfölde Szabad Népeiért a Sötét Úr seregei ellen, vagy szolgáljátok Szauront és segítsetek elérni célját, hogy megszerezze az Egy Gyűrűt!" - olvasható a leírásban. "Játssz a 8 faj bármelyikével és indítsd el a saját kalandod J.R.R. Tolkien világában. 2 epikus történet keretében előtted a lehetőség, hogy segítsd a Szövetséget vagy szolgáld a Sötét Urat! Több mint 600 küldetés vár, hogy elmerülj a jó és gonosz küzdelmében, a választás a tiéd." Eldicsekedtek még azzal is, hogy ez lesz a valaha volt legnagyobb virtuális világ, amely konzolon feltűnt. Eddig nem hangzik rosszul a dolog, az igaz, kíváncsian várjuk tehát.

Akit érdekel a játék annak mindenképp érdemes tehát átrágni magát a felmérésen és szavazni mind a fizetési feltételek ügyében (12,99 dolláros havidíj?), mind pedig a játékfunkciókkal kapcsolatosan. A mikro-tranzakciós verzióban olyan dolgokat lehetne majd venni, mint arany (az ottani pénz), kosztümök (ami nem minősül felszerelésnek, csak dekoratív ruha), felszerelés, házi kedvencek, expanziós pakkok (pl.:Mines of Moria), régió térképek, közlekedés, henchmen-ek (segítőtársak, egy újabb lehetőség, ami nincs a PC verzióban), PVP térképek és új karakter kasztok és fajok.

A Turbine már korábban említette, hogy készülőben van az egyik játékának konzolos verziója, de nem árulta el melyik az, csak tippelni lehetett, hogy a LOTRO. Nos, ezt máig nem erősítették meg hivatalosan, de lassan talán már elérkezettnek mondhatjuk az időt. Tény, hogy nagy a titkolózás a játék körül, és Alan Maki vezető dizájner is rejteget még valamit a Frodómintás tarsolyában... :) (Reméljük, hogy valamit a PC-s tábornak!)

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!