iPon Hírek

LucidLogix Virtu MVP támogatást kapnak a 3DMark-ok

Dátum | 2012. 03. 14.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | SZOFTVER

A GPU virtualizációs szoftvereiről ismert LucidLogix és a népszerű 3DMark, illetve PCMark tesztprogramjairól ismert Futuremark szoftvermérnökei egyesítették erőiket, így a 3DMark család tagjai hamarosan képesek lesznek felismerni, hogy az adott konfiguráció használja-e a LucidLogix Virtu MVP technológiáját, majd az adott tesztprogram ennek megfelelően fogja pontozni a konfiguráció 3D-s rendeerelési teljesítményét.

A frissítésnek köszönhetően a 3DMark család tagjai képesek lesznek felismerni, hogy az adott konfiguráció alkalmazza-e a Lucid HyperFormance és Virtual Vsync technológiáit, amelyek a Virtu MVP virtualizációs szoftver és egyéb Lucid megoldások részét képezik. Ez a két technológia gondoskodik róla, hogy az adott rendszer jóval reszponzívabb legyen – mindezt a rendundáns renderelési feladatok intelligens felismerésével és számuk csökkentésével érik el az említett technológiák. A 3DMark pontszámok emelkedni fognak, amennyiben a Virtu MVP technológia aktív. A fejlesztők szerint azok az eredmények, amelyek aktív Virtu MVP támogatás mellett készültek, nem lesznek összehasonlíthatóak azokkal, amelyeknél a technológia inaktív volt, ugyanis a technológia a renderelési folyamatra komoly hatást gyakorol.


A két vállalat szoftvermérnökeinek köszönhetően a 3DMark család tagjai az idei év második negyedévének elején kaphatják meg a Virtu MVP támogatást. A tesztalkalmazás esetében a HyperFormance és Virtual Vsync technológiák beállításának státusz információja is elérhetővé válik, így könnyedén ellenőrizhető lesz, hogy az adott teszt alkalmával aktív-e a Virtu MVP. Természetesen ezzel együtt a 3dmark.com-ra publikált 3DMark pontszámok esetében is feltüntetésre kerül, hogy az adott teszt aktív Virtu MVP támogatással készült-e, vagy sem.

A 3DMark kiadásokhoz készített frissítéshez dokumentáció is jár majd, amelynek segítségével a tesztelők, a média képviselői és a játékosok egyaránt megérthetik, miként hat a pontszámokra az aktív Virtu MVP támogatás, illetve a végső pontszámot hogyan kell értelmezni.
 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. atti2010
2012.03.14. 15:37
Na eddig is tréfli Mark volt az egész most meg még jobban.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. carraroxt
2012.03.14. 16:10
Akkor most már ők is befizettek a plusz pontokért.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!