iPon Hírek

Luxus kivitelben érkezik az LG Watch Urbane

Dátum | 2015. 09. 02.
Szerző | DemonDani
Csoport | MOBILTELEFON

Az LG nagyon úgy fest, hogy még jobb konkurense szeretne lenni az Apple Watch-nak, és ennek érdekében a vállalat vezetése úgy döntött, hogy luxusmodellekre is szükség van. Így születhetett meg a Watch Urbane Luxe okosóra, amire a piaci igényeket figyelembe véve valószínűleg lesznek is vevők.
A dél-koreai alakulat semmit sem szeretett volna a véletlenre bízni egy ilyen vállalkozásnál, ennek érdekében egy szakavatott vállalat segítségét kérte a luxustermék elkészítésében. Az Urbane Luxe az Egyesült Államokbeli ékszercégnek, a REEDS Jewelersnek a közreműködésével öltött végleges testet. Az újdonság csak limitált példányszámban lesz megvásárolható, így érdemes lesz sietnie azoknak, akiknek az érdeklődését felkelti a alábbi kiegészítő.
A Watch Urbane Luxe a különlegessége ellenére úgy lett tervezve, hogy azért bírja a mindennapos gyűrődést is, ne csak egy dísztárgy legyen. Ezt szem előtt tartva a szakemberek 23 karátos arannyal vonták be, ami szívósabb, mint a csúcsot jelentő 24 karátos, ugyanakkor jóval nehezebb, mint az egyébként ilyen luxustárgyaknál használt 18 karátos megoldás. (Például az Apple okosórája is „csak” 18 karátos arannyal van beborítva.) A szíja aligátorbőrből készül, természetesen kézzel, ráadásul a legmagasabb feldolgozási körülmények között, hogy valóban a luxus érzés maximumát tudja átadni a vásárlóknak. Harminc tapasztalt bőrműves nem kevesebb mint 50 lépéssel készít el minden egyes pántot, ami több színben pompázhat. Értelemszerűen ilyen szinten már a csomagolást sem vették félvállról a tervezők. Egy fából készült dobozban lapul a termék, ami fényes zongoralakk bevonatot kapott, hogy akár évtizedek múltán is kiváló állapotban legyen – noha addigra ez az óra minden bizonnyal már csak egy mutatós emlék képében tetszeleghet.
Arról sajnos nem esett szó, hogy az LG lecserélte-e az előlapot védő üveget, szóval ez minden bizonnyal elmaradt, pedig a zafír kristályüveggel még tovább lehetett volna növelni a luxusérzést, valamint az sem lenne utolsó szempont, hogy így még tartósabbé vált volna a karóra. Tudniillik a drága kiegészítőknél szinte minden esetben zafírüveget használnak a gyártók. Már az okosórák körében sem ismeretlen ez az alapanyag, ott van például az Apple Watch és a Huawei Watch is, utóbbi szintén az Android Wear pártját fogja.
Az LG Watch Urbane Luxe a tervek szerint 500 példányban fog kereskedelmi forgalomba kerülni. Természetesen mindegyik meg lesz jelölve gravírozott sorszámmal, így pontosan beazonosíthatóak lesznek a legyártott készülékek. Az előrendelésre az Egyesült Államokban lesz lehetőség a REEDS weboldalán keresztül, a tervek szerint a szállítás csak októberben veszi kezdetét. A szerkezet előre láthatólag nagyjából 1200 dollárba kerül majd, ami bizony horribilis összeg, de a felépítését figyelembe véve valószínűleg ezen senki nem lepődik meg igazán. A mestermű megcsodálható az IFA 2015-ön is Németországban.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. RaVer86
2015.09.02. 20:03
Ízléstelenül ronda. Kicsit gagyesz is a kinézete.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Kajafun
2015.09.03. 13:51
Jézusom. Ez de rossz!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!