iPon Hírek

Luxus MacBook Air

Dátum | 2008. 04. 23.
Szerző | Freeman07
Csoport | NOTEBOOK

Már megéltük a MacBook Air arannyal vagy kristállyal bevont változatait is, most azonban a Computer Choppers még elképesztőbb ötlettel állt elő: mi lenne ha a kettőt egyszerre építenénk be?

Valószínűleg összetörne Steve Jobs szíve, amikor meglátná a Computer Choppers luxus MacBook Air-jét. Az még nem nagy dolog, hogy az egész laptop be van vonva 24-karátos arannyal, hanem még az Apple "harapott alma" logója is meg lett változtatva: több színes zafírkristályból rakták ki az ékszerészek, így már teljesen egyedivé válik a készülék.


A 24 karátos arannyal bevont és zafírral díszített MacBook Air specifikációja megegyezik a hivataloséval: 1,6 GHz-es Core 2 Duo 2 GB 667 MHz-es DDR2 memóriával. Tárolóként egy 80 GB-os párhuzamos ATA-merevlemez szolgál, kiegészítésként pedig 64 GB-os SSD-meghajtó is vásárolható.


A készülék árát még nem hozta nyilvánosságra a cég, de várhatóan nem egy átlag magyar család fizetéséhez fog igazodni a luxus notebook árcédulája.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2008.04.23. 20:23
(Vendég_Gundam Maister_* @ 2008 Apr 23, 18:19) [snapback]23729[/snapback]
kiállításra nem rossz!
(lehet ilyet is alkotni)
de ez szerintem már Too Much
ennyi erővel egy THERMALTAKE házat vagy egy Komplett Alienware Házát is bevonhatnak arannyal meg díszithetik egy két gyémántal de ez már kezd eléggé a "kicscscscs"-felé menni.
szerintem!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!