iPon Hírek

Ma délutántól indul a GamesCom 2015

Dátum | 2015. 08. 04.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Hivatalosan holnaptól kezdődik a németországi Kölnben a GamesCom 2015, nem hivatalosan azonban már ma elindul a buli a Microsoft sajtókonferenciájával. Az MS/Xboxon kívül még az Electronic Arts és a Blizzard tart helyben konferenciát, a Sony ezúttal kimarad. A Microsoft hamarosan tehát kezd (16:00-kor), majd következik holnap reggel 10:00-kor az Electronic Arts, és szintén holnap 12:00-kor a Blizzard. Hogy mire számítunk? Nos, először a Microsofttól arra, hogy végre előtérbe kerülnek az olyan exkluzív címek, melyek kimaradtak az E3-on. Biztosan láthatjuk ismét akcióban a Quantum Breaket (a pletykák szerint bejelentik a megjelenési dátumot is végre), és az is biztos, hogy először láthatunk játékmenetet a Platinum által készített Scaleboundból, és az új, felhős technológiát használó Crackdownból. Ezen kívül nyilván lesz Halo 5, Rise of the Tomb Raider, meg persze Forza Motorsport 6 is. Ami az Electronic Artsot illeti, a kiadó képes meglepetéseket okozni a GamesComon, tavaly ugyanis itt jelentette be a BioWare-féle Shadow Realms fejlesztését - amit mondjuk aztán le is lőttek. Igazából semmi komoly nem szivárgott ki az Electronic Arts felől, így egyelőre nem sejtjük, hogy készül-e a cég nagyobb új bejelentéssel, de az biztos, hogy a Star Wars: Battlefrontból egy új játékmodót mutatnak be, és az is biztos, hogy a FIFA 16, Mirror’s Edge Catalyst, Need for Speed, Plants vs. Zombies Garden Warfare 2, Star Wars: The Old Republic és az Unravel játékok mindegyike szerepet kap a konferencián. A Blizzardról tudjuk, hogy bejelenti a World of Warcraft új kiegészítőjét, ami mellett vélhetően a Hearthstone is komolyabban képviselteti majd magát. De ezen kívül? Hát, talán abban reménykedhetünk, hogy végre kaptunk egy előzetest a Warcraft-filmből, de meglepődnék, ha azt nem a BlizzConra tartogatná a stúdió. Mi lesz még? Nos, azt tudjuk, hogy a 2K Games le fogja leplezni a Mafia 3-at, a Treyarch egy külön livestreamet tart, ahol a Call of Duty: Black Ops 3 eSport-lehetőségeit mutatják majd be, és az is biztos, hogy a Final Fantasy XV, az XCOM 2, és a Dark Souls 3 felől is hallhatunk majd újdonságokat.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. kistoth
2015.08.04. 15:22
Az egészből csak Star Citizen a legfontosabb, erre a cikkből meg kimarad ?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Ch00ler
2015.08.04. 16:05
Azért a WOW kiegészítő is elég sok embert érdekel. Ha másért nem, akkor kiváncsiak, hogy még mit lehet betolni, ami még nem volt

A Star Citizen valóban bejövős. FPS

Hopp, már kezdődik is. Remélem, a felirat marad végig
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. wishformor... Ch00l...
2015.08.04. 17:42
Miazhogy mit lehet beletolni ami meg nemvolt? eddgi az utolso ket kieg az az elozoek rebootja volt. Nyilvan mindenki eg a vagytol hogy Archomonde-ot 3 adszor os le lehet olni +5 stattal tobbert.
De vegulis varom, kivancsi vok h most mivel huzzak le a fejos tehenet
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Asagrim wishf...
2015.08.04. 17:50
Emerald Dream? Egyesek már LK óta várják.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. BReal
2015.08.04. 17:51
Wish, a szokásos WoW gyűlölő beszédével. Köszönjük, mehetsz is.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Meteoreso
2015.08.05. 18:50
Hát az a KObaltos srác valahogy nem illett a mezőnybe.
Ő nem volt egy előadóművész
Nem tudom én játszottam az ARK al de nálam valamiért nem így nézett ki.
Érdekes ez az új trendi hogy Xbox exclusive ÉÉS win 10.
Az már tuti hogy be fog robbanni a Win 10 így.
Bár szvsz a PS4 exclusive játékok jobban megérintettek mint ezek.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!