iPon Hírek

MAC-barát DVB-T tuner az Elgato-tól

Dátum | 2008. 07. 09.
Szerző | Gabriel
Csoport | IT VILÁG

A cég állítása szerint az EyeTV DTT Deluxe névre hallgató új USB tuner olyan csendesen és észrevétlenül teszi hozzáférhetővé felhasználói számára a digitális DVB-T adásokat (Angliában Freeview), amennyire csak lehet: a vékony és karcsú eszköz ugyanis még egy MacBook Air USB-portjába is beilleszthető úgy, hogy ne zavarja a mellette esetlegesen felsorakozó további eszközöket. Az antennája igény szerint eltávolítható vagy felhelyezhető - gyengébb lefedettségű területeken azonban segíthet a jó minőségű jelfogásban.

Az adapter tökéletesen kiegészíti a cég EyeTV 3-asát, átalakítva így bármelyik Mac-et egy rögtönzött digitális videófelvevővé, amellyel könnyen rögzíthetünk bármely műsort kézileg, vagy programozottan is, vagy csak szünetre rakhatjuk vagy visszatekerhetjük egy kicsit az éppen nézett adást. Ráadásul, mivel a DVB-T adások nem is védettek, így a felvételek könnyedén átvihetőek iPhone-okra, iPod-okra és más eszközökre, vagy megoszthatóak egy helyi hálózaton is.

A DTT Deluxe-ot a cég távirányítóval és adapterrel együtt adja, amely utóbbival csatlakoztathatjuk azt akár háztetőre szerelt antennához is, hogy házon belül is biztosak lehessünk a tökéletes jelminőségben. Az Egyesült Királyságban £70, míg Európa többi részén €80 ellenében kapható.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások