iPon Hírek

Magas költségvetésű játékot visz magával a sírba a Molten Games?

Dátum | 2014. 04. 04.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A Molten Games stúdió tavaly alakult olyan tagokkal, akik korábban a Blizzardnál és a Relicnél dolgoztak, de sajnos úgy tűnik, hogy nem volt hosszú életű: több különböző forrás is beszámolt arról, hogy a teljes csapatot leépítették. Úgy tűnik, hogy a stúdió már javában dolgozott egy játékon, amelyet Project Blunderbuss néven emlegettek - Billy Ahlswede művészeti rendező kifejezetten múlt időben beszélt róla. "A projektet lelőtték, de itt egy videó a jelenlegi állapotáról."
Joshua Kriegshauser technológiai rendező egy másik videót mutatott be, amiben már a játékmenetet láthatjuk, és elmondta, hogy nagyon sajnálja, hogy csak idáig juthattak el vele, szerinte imádtuk volna a játékot.
A Molten Games 2013 júliusában alakult, és akkoriban azt lehetett hallani, hogy egy magas költségvetésű ingyenesen játszható online PC-s címen dolgoznak, amelybe az NCSoft több millió dollárt fektetett. A kulcsfigurák között volt Paul Della Bitta, aki régen a Blizzard globális közösségi fejlesztési és eSport osztályának volt a főnöke, és Blaine Smith, a Company of Heroes és a Pox Nora dizájnere. Hivatalosan egyelőre sem a Molten Games, sem az NCSoft nem reagált a leépítésekről szóló beszámolókra, bár az NCSoft képviselője elmondta az újságíróknak, hogy mivel nincsenek direkt befolyással a stúdió vezetésére, ezért nem tudják kommentálni az eseményeket. Úgy tűnik nem veszett még el minden remény, mert ha sikerülne befektetőket vagy támogatókat találni, akkor még fel lehetne éleszteni a játékot, kérdés, hogy erre mekkora az esély.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. Enno
2014.04.04. 17:00
Abszolút jónak tűnik, hm 1 próbát megérne szerintem
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. otherl
2014.04.04. 19:59
Nekem nem fog hiányozni, viszont az nem több millió dollár akart lenni?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. KisDre
2014.04.04. 21:23
Maga a játékmenet amit a 2. videóban mutatnak, bejövős.
Viszont a stílus már kevésbé. Én azért sajnálom
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. DogTheDog
2014.04.05. 17:00
Lucey-nek akkora vascsocsei vannak,hogy csak magnessel lehetne szegenyt felizgatni
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. BadDevil
2014.04.07. 21:10
Látszik, hogy ex-Blizzardosok csinálták...ugyanaz a gyermekded, elnagyolt, rajzfilmes ocsmányság, ugyanaz a McDonalds-szerű, agyatlan de középszerűen csábító játékmenet. Nem sajnálom, hogy nem készül el. Egyébként az alapötlet a Demigod valamilyen szintű koppintása lehetett.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!