iPon Hírek

Magic: The Gathering – Tactics egy hét múlva

Dátum | 2011. 01. 11.
Szerző | Svindler
Csoport | JÁTÉK

A tegnapi napon a Sony bejelentette, hogy a Magic: The Gathering – Tactics jövő héten kedden fog elstartolni. A játékban az alap kártyacsomagot ingyen megkapjuk, hogy mi lesz benne az attól függ, hogy melyik avatart választottuk. Ebből összerakhatjuk az első paklinkat, majd ahogy egyébként is működik a dolog, vehetünk boostereket és cserélgethetünk kártyákat másokkal. Az új játék legnagyobb előnye a leegyszerűsített kezelés mellett a 3D-s megjelenítés, teljesen más oldaláról láthatjuk így a Magic: The Gathering világát. Lesz PS3-as változat is, az valamikor az év folyamán várható, pontos dátum még nincs.

Bővebb infók a hivatalos honlapon találhatóak: klikk.

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

16. MassKilla
2011.01.11. 21:49
Mért van olyan érzésem, hogy ez egy az egyben olyan mint a heroes 5??? ugyanolyan grafikával...csak 2011-ben... szegényesen szánalmas...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
15. kiskoller
2011.01.11. 22:04
Te sem játszottál még a Magic The Gathering-gel azt látom. De a leszólásban, nah abban te profi vagy
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
14. CYril
2011.01.11. 22:08
Hát inkább tapogatózz az Etherlords körül, az közelebb áll mint a Heroes! Csak ez kissé összetettebb!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
13. Cooley
2011.01.11. 22:42
Jó lenne ha végre készítenének egy olyan Magic: The Gatherin játékot, amiben visszaadják a deti kártyajáték élményét... Nagy kár, hogy a "régi" szomszédok már nincsenek, velük meg bátyámékkal marhajókat játszottunk.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
12. king1989
2011.01.11. 23:48
Magic: The Gathering - Duels of the Planeswalkers

http://store.steampowered.com/app/49400/
http://www.wizards.com/magic/digital/duelsoftheplaneswalkers.aspx
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
11. Cooley
2011.01.12. 00:00
#5: Szerintem minden Magic rajongó ismeri ezt a játékot is. De ez még mindig nagyon messze van a rendes kártyajátéktól. Még a legelső játék volt az, amire azt mondtam, hogy nem rossz, de azóta csak gagyik vannak.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. king1989
2011.01.12. 01:30
#6: Nem tökéletes a játék, de szerintem árához mérten nagyon jó szórakozást nyújt. Az egyetlen hátránya talán, hogy nem lehet saját paklit összeállítani, de így is van benne 17 választható pakli (természetesen a 3 DLC-vel együtt).
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. Cooley
2011.01.12. 02:48
Na látod, pontosan azért nem tetszik, mert nem építhetsz saját paklit, illetve a játékban lévő kártyák mennyisége eltörpül a létező kártyák tizede mellett is.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. hympyke
2011.01.12. 08:28
Magic: The Gathering - Duels of the Planeswalkers
kerülje mindenki, egy bughalom... megvettem mindent hozzá, plusz egy barát is játszik vele de állandóan fagy, kidobál, bugzik, kiakad... egy szégyenfolt, betiltanám az árúsítását is, a tesztelőket agyonlövetném, a kiadót felgyújtanám.. A WCre járást planeswalkerezésre keresztelném..
Aki tud erről az újról infókat az ossza meg velem pls. Anno voltam országos top10ben magicben, várok egy rendes verziót ami visszaadná a build élményét is. A grafika kutyát sem érdekli, elég lenne ha a lapok látszanának, mivel az artwork gyönyörű magicben.
Látom ez nem 100%ban követi a kártyajáték vonulatot, de legalább freenek tűnik kezdetben. Lehet draftolni ami a legérdekesebb része a játéknak(frissen bontasz pár boostert és gyorsan ki kell találnod belőle egy paklit). Ajaj.. lehet gondok lesznek a szabadidőmmel ha bejövős lesz a cucc.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. KBB
2011.01.12. 09:12
hympyke: Nálam nyár óta hibátlanul fut a Duels of Planetwalkers, azóta rengeteget játszottam vele, minden DLC is megvan. Úgyhogy bármi is legyen nálad, valami helyi hiba, nem a játék problémája, szóval ezért nem kell itt mocskolódni emiatt.

ON TOPIC:
Érdekesnek néz ki ez a dolog, bár ezt a fajta játékot én se fogom játszani, maradok a Duels-nél, valahogy játék közben még szeretek kártyákat látni ilyen kis béna avatarok helyett.

Ami viszont a HC Magic játékosokat és a TOP10-es strébereket illeti azoknak inkább a Magic Online való, úgyhogy tessék odébállni:
http://www.wizards.com/magic/digital/magiconline.aspx
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. king1989
2011.01.12. 10:39
#10: +1 Nálam is tökéletesen fut.
Az a probléma, hogy a legtöbben olcsón, vagy akár ingyen szeretnék az összes létező lapot használni.
Akinek a Magic The Gathering Online drága és a Duels of the Planeswalkers gyenge próbálkozás, az próbálja ki a Magic Workstation nevű csodát. Nem próbáltam még, elvileg ingyenes és közel naprakész adatbázisból válogathatod össze a lapokat.

Az a baj a Magic The Gathering Tactics és a hozzá hasonló próbálkozásokkal, hogy nem adja vissza kártyázás élményét, és ahogy előttem is mondták, a lapok gyönyörűek így nem is értem miért erőltetik a 3D megjelenítést.

 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. hympyke
2011.01.12. 12:52
KBB, ugyan menj már a fórumra kicsit körülnézni. De ne is menj sehova, pl tegyél be egy pakliból minden lapot, utána steamon keresztül hívj be valakit játszani. Ha ő betette az utolsó 3 lapot amit összenyert a paklihoz, úgy dobja ki az összes lapját az alappaklin felül mint a huzat.

[LINK]

Hemzseg a bugoktól, a 3. kieg óta totál sz@r de előtte se volt jó. Csak mazohistáknak.. ráadásul megvettem ajándékba 2 embernek is. Ha tudnék pénzt visszakérni a Steamon megtenném. És nem, nem nálam van a hiba mert 2 gépem van amiben változnak az alkatrészek, meg a notebook, plusz 2 embernek megvettem ugyem az már 5. Beleragad a triggerekbe pl ha egy lény spec képességét használod és több dög van az asztalon, "synched" feliratok jönnek tökéletesen folyamatos ping mellett egy játékban 10x.
Fenntartom hogy ne vegye meg senki, de ha mégis szeretné akkor nézzen be a fórumra, okuljon...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. KBB
2011.01.12. 13:33
hypmyke: Köszi szépen, nem megyek sehova, inkább játszok, nekem az jobb. Továbbá én is fenntartom, hogy a HC Magic fanoknak ott a Magic Online, nemkell sírni hogy drága a lap, mert az igazi is drága, szóval lehet oda menni játszani.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. hympyke
2011.01.12. 13:50
Játszál csak, a többi meg olvasson ha jót akar magának.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. king1989
2011.01.12. 14:10
#12 Folyamatosan jönnek a javítások, idő kérdése és az általad említett hibákat is javítani fogják...
Ennyire nem rossz a helyzet mint ahogy előadod, azzal már én is találkoztam, hogy én voltam a host, inveltem egy barátom és az ő paklijába nem tudta betenni az unlockolt lapokat, de ilyenkor cseréltünk és én csatlakoztam hozzá. A szinkronizációs problémára meg nem tudok mit mondani, többnyire idegenek ellen játszok neten és csak elvétve találkozok vele, az is valószínűleg a nagy távolságból adódik.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. hympyke
2011.01.12. 14:54
A lapkiszedős bug kezdetektől fenn áll(engem ez idegesít legjobban). Ugyanazt tudom mondani mint KBBnek. A 3. kieg fehér és vörös paklija szinte játszhatatlan a bugoktól. Én se azért vettem meg hogy mérgelődjek rajta, elhihetitek.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!