iPon Hírek

Magyar cég lép a lengyel tőzsdére még idén

Dátum | 2011. 02. 23.
Szerző | napi.hu
Csoport | IT VILÁG

Ez egyelőre technikai jellegű bevezetést jelent, és párhuzamos kereskedésként - dual listing - valósítják meg, tehát a lengyel és magyar piacon egyszerre lesznek jelen a vállalat papírjai.

Az RFV a magyar tőkepiacot hosszú távon továbbra is kiemelkedő vállalatfinanszírozási platformjának tekinti, a vállalat fejlődési terveiben a magyar piac jelentős helyet foglal el - szögezi le a menedzsment közleménye.

A részvények lengyel tőzsdére történő bevezetéséről március 7-én ad a vállalat tájékoztatást a cég stratégiájának bemutatásával egybekötött sajtó- és befektetői-tájékoztatón - tartalmazza a közlemény.

Az RFV Nyrt. tájékoztatott arról is, hogy kedden a cég közgyűlése a vállalat nemzetközi terjeszkedésének támogatásaként a vállalat igazgatóságának megújítása mellett döntött. A testületből visszahívtak egy tagot, továbbá négy taggal hatra bővítették a létszámát. A megszavazott új tagokkal az igazgatóság nemzetközivé válását erősítették meg a tulajdonosok - értékelte a döntést Kassai Ákos vezérigazgató.

Az RFV papírjai kedden 8.

999 forinton álltak záráskor a Budapesti Értéktőzsdén. Ez 149 forintos, 1,68 százalékos emelkedést mutatott az előző záróárhoz viszonyítva. Az RFV részvények forgalma kedden 45,53 millió forint volt.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!