iPon Hírek

Május 31-én érkezik a The Elder Scrolls Online új DLC-je

Dátum | 2016. 04. 27.
Szerző | Nephin
Csoport | JÁTÉK

Az új DLC-ben felfedezhetjük az Aranypartot, eljuthatunk Anvilba és a kvatchi Nagy Katedrálisba is, miközben az orgyilkoscéh által ránk rótt, többnyire véres feladatokat is megcsinálhatjuk, ha úgy tartja kedvünk. Az új történettel jelentkező tartalomfrissítés május 31-én érkezik PC-re és június 14-én konzolokra.
ESO Plus tagoknak ingyenesen hozzáférhető minden, amit a DLC kínál, egyébként 2000 crownba fog kerülni a shopban, illetve a gyűjtői verzió, amely egy farkasmountot és egy petet is tartalmaz, 4000 crownért lehet majd a miénk. Mit kapunk? Dark Brotherhood-küldetéseket, új területeket, új passzív skillfát, új ismételhető questeket, a Vérlitániát, azaz egy egész Tamrielre kiterjedő DB-feladatsorozatot, két új instát és world bosst, új szetteket és gyártható stílust, valamint vadonatúj zene is dukál a DLC mellé.
A DLC-t nem megvásárlók sem maradnak újdonságok nélkül, alaposan átdolgozzák a játék rendszereit. Eltörlik a veterán szinteket, amit már nagyon sokan nagyon régóta várnak, az egyes felszerelések használhatósága a champion pontokhoz lesz kötve (például V14-es szettekhez 140 pont kell, amit már megszereztünk, azt továbbra is használhatjuk akkor is, ha kevesebb pontunk van). Ezentúl mérgeket is készíthetünk majd, ESO Plus tagok megszabadulnak az inventoryt terhelő sok-sok alapanyagtól, hiszen nekik ezek a külön craft bagekbe kerülnek és jönnek a szokásos finomhangolások, bugfixek is. A tesztszerveren már elérhető az update.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

7. LGx
2016.04.27. 12:16
kíváncsi lennék ennek a fosnak mekkora a valós játékosállománya...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Whysper LGx
2016.04.27. 14:08
+1
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Tengernagy LGx
2016.04.27. 14:42
Arra én is mert szoktam vele játszani és annyian vannak mindenhol mint a rosseb.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Raszputyin Tenge...
2016.04.27. 15:04
Én maradok a Skyrim-nél. Ott a gépi ellenfelek uncsik kissé, de tudom, hogy nem egy kis dagi 12 éves vert le azért, mert egy éve nincs élete, hanem TESO karkatere, amit tápolgat.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Geralt_of_... Raszp...
2016.04.27. 15:20
Igazad van. Ha besértődsz mert valaki jobb mint te és erre elkezded sértegetni, akkor valóban csak AI ellenfél való neked.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Tengernagy Raszp...
2016.04.27. 15:25
Nem muszáj player vs playerezni, én is általában 4 player coop dungenezni szoktam felmenni ami elég szórakoztató. De quest -elhetsz is amiből kb annyi van mint játékosból (rosseb).
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Jakeluhrs Raszp...
2016.04.28. 09:59
Igen amúgy ezt már a wowos témánál is írták, hogy mennyire rossz ha leverik őket PvP-ben. Newsflash: erről szól a PvP, hogy játékosok csapkodják egymást! Ha ők bele tudtak fektetni annyi időt, hogy meglegyen az aktuális jó gearjük akkor Te is bele tudsz, maximum nem 1 hét alatt farmolod ki hanem 1 hónap alatt. Engem az olyan playerek mindig ösztönöztek nem pedig eltántorítottak a játéktól
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!