iPon Hírek

Május 5-én érkezik a Windows 7 RC változata

Dátum | 2009. 04. 20.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | SZOFTVER

A Microsoft Partner Programjának hivatalos weboldala szerint a Windows 7 RC változata a felhasználók számára május 5-én válik elérhetővé. A weblap szerint az MSDN tagok már ennél hamarabb is letölthetik a Windows 7 RC változatát, ám mint kiderült, a Microsoft egy pici hibát követett el, ugyanis a kelleténél előbb tették elérhetővé az oldalt.


Hogy mi is áll a képen látható szövegben? Nagyjából a következő:

"Mint a Microsoft következő generációs operációsrendszere, a Windows 7 új lehetőségeket nyit üzlete számára a fejlesztések, eladások és szolgáltatások terén. A Windows 7 segítségével stabil támogatást nyújthat vásárlóinak a magas minőségű felhasználói élmény elérésének érdekében az alkalmazások, a szolgáltatások, a számítógépek és a különböző eszközök esetében. Megtiszteltetésnek vesszük, hogy bejelenthetjük: a Windows 7 RC elérhető. A Windows 7 RC a végleges Windows 7 korai kiadása. Mivel ez még nem végleges változat, az Ön számítógépe adatokat gyűjt és küld a Microsoft mérnökeinek, hogy a Windows 7 Beta tesztjei alapján elvégzett javításokat és változtatásokat ellenőrizhessék. Tesztelje a Windows 7 RC-t hogy lássa saját maga - illetve, hogy megmutassa kollégáinak és vásárlóinak - hogy a Windows 7 miként kínál fejlettebb kezelhetőséget, biztonságot, megbízhatóságot és teljesítményt. Windows 7 RC letöltése Partnerek számára: Amennyiben Ön rendelkezik MSDN vagy Technet tagsággal, azonnal letöltheti a Windows 7 RC-t. Ellenkező esetben a Windows 7 RC letöltésére 2009. május 5-től kezdve nyílik lehetőség."

A fentiek alapján az információ hitelesnek tűnik, ezáltal pedig a korábban tervezettnél valamivel hamarabb jelenhet meg a nagyközönség számára a Windows 7 RC változata. A Windows 7-et a Microsoft egyébként a Windows Vista utódjául szánja: az új operációsrendszer tesztjei és a vélemények már most is azt mutatják, hogy a Windows 7 a Vista-nál sokkal ígéretesebb és stabilabb operációsrendszer. A felhasználói élményt és a felhasználók első benyomásait elnézve a Windows 7 miatt majd megéri operációsrendszert váltani. És hogy mikor is jelenhet meg a friss rendszer végleges változata? A szakemberek a várható startot most 2009 végére, illetve 2010 elejére teszik, ám ezek a kijelentések heti szinten változnak, így egyelőre nem érdemes velük érdemben foglalkozni.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. Svindler
2009.04.20. 12:25
VISSZA A HÍRHEZ
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Castrol
2009.04.20. 13:03
Szóval MSDN-en már elérhető.. Akkor ma kezdik win7rc-kkel telefosni a torrentoldalakat...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. TökmagosJa...
2009.04.20. 14:58
Mit jelent az RC verzió, minek a rövidítése? Gondolom tartalmazza a béta hibáinak javítását... de konkrétan mi?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Anachron
2009.04.20. 15:10
release candidate az rtm (kiadásra jelölt verzi
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Vardar
2009.04.20. 15:25
"az Ön számítógépe adatokat gyűjt és küld a Microsoft mérnökeinek"
A kész verzió is ezt teszi
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. ossyni
2009.04.22. 17:37
Rc
Royal Crown cola!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!