iPon Hírek

Májusban jön a Bionic Commando

Dátum | 2009. 02. 07.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Már jó régóta "jön", de a Capcom végre előállt egy megközelítőleg pontos dátummal, amikor is 3D-ben újjászületik az oly sokakban nosztalgikus érzéseket keltő Bionic Commando. Megjelenés tehát májusban PS3-on, Xbox 360-on és PC-n.

"Újraalkotva a legújabb generációs hardverekre, 20 év után visszatér a játékosokhoz a Bionic Commando, és újra megmutatja milyen a tökéletes ember-gép fúzió." - hallhattuk a Capcomtól.


Megint bebújhatunk hát Nathan Spencer ügynök bőrébe, akinek még mindig jó szolgálatot tesz bionikus keze, sőt talán még jobban használható, mint valaha.

"Mind a bionikus kéz, mind a lengő mechanikája visszatér a játékban. Tovább is lettek fejlesztve, minek köszönhetően pusztító távolsági támadásokra is alkalmassá teszik Spencert. Gyorsan mozoghat a játék változatos színhelyei közt, és kreatívan használhatja a kezet ellenfelei eliminálásához. Így például hozzájuk vághat egy autót, vagy a levegőbe repítheti őket egy jól irányzott balhoroggal. Akár pajzsként is használhatja "törékeny kis emberi ellenlábasait", vagy a levegőbe dobva papírsárkánynak is remekül megfelelnek..."

Van humorérzékük a készítőknek, az már biztos. Jó lesz újra látni a képernyőn a Bionic Commandot.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Svindler
2009.02.07. 13:57
VISSZA A HÍRHEZ
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Multitask
2009.02.07. 14:08
Jónak tűnik, majd kipróbázzuk.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Adriján
2009.02.07. 16:41
hm.. quake-pókember hibrid beütése van
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!