iPon Hírek

Már 10 millió Xbox Live előfizető

Dátum | 2008. 01. 09.
Szerző | Freeman07
Csoport | SZÓRAKOZTATÓ

A Microsoft a Las Vegas-i Consumer Electronics Show-n bejelentette, hogy Xbox Live rendszerük felhasználóinak a száma elérte a bűvös tízmilliót (beleértve a Gold és Silver tagságot is).

"Az elmúlt karácsonyi bevásárlási láz segítette elérni az Xbox Live rekordot. Ebbe beletartozik az is, hogy az eddigi 5 éves történetünkben a lehető legtöbb új felhasználó jelentkezett fel." - írta Marc Whitten, az Xbox Live általános menedzsere.

Azonban a szezon a felhasználók szemszögéből nem tűnt kielégítőnek. Számos játékos jelentett be problémákat az Xbox Live szolgáltatásával kapcsolatban, amit a Microsoft az új felhasználók belépésével indokolt.


"A felhasználtság masszív növekedésének az eredményeként számos időszakos probléma merült fel. A szolgáltatás folyamatosan élő volt, azonban csalódtunk a teljesítményünkben." - tette hozzá Whitten.

Bocsánatkérésként a Microsoft minden Xbox Live tagnak egy teljes Xbox Live Arcade játék hozzáférését fogja ajándékba adni, amit hamarosan ingyen letölthet mindenki. Időpontként az elkövetkező heteket jelölte meg a Microsoft.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!