iPon Hírek

Már a Quanta is a MacBook Air ellen vonul

Dátum | 2009. 01. 24.
Szerző | Gabriel
Csoport | NOTEBOOK

Meglepő lépésre készül az eddig leginkább csak a "nagyok" gépeit sorozatgyártó Quanta: saját laptoppal állna a közönség elé, amellyel pedig nem is mást, mint a MacBook Air-t célozná meg alulról - állítják ipari források.

Ezek szerint a tervezett új gép mindössze 1-2 centi vastag lenne, az árát tekintve belépő kategóriás, képességeit illetően pedig bár konkrét támpontokat nem adtak, de arra utaltak, hogy "jobb minőségű" lesz, mint az MSI nemrégiben kiadott hipervékony netbookja - így tehát már akár normál laptop-szintű képességei is lehetnek. Ha emellett tényleg alacsonyan tartják az árát is, úgy ez egy valóban hatékony kombináció lehet.

Bár a gépek fejlesztésével és kialakításával már elkészültek, a sorozatgyártás menetére és ütemére vonatkozólag azonban még nincsenek konkrét tervei a gyártónak, így azt szem lehet tudni, hogy az új gépeket mikorra várhatjuk; csak következtetni lehet, hogy miután az első negyedévben már nem valószínűsíthetőek, így feltehetően nyár környékén számíthatunk majd rájuk.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Svindler
2009.01.24. 17:59
VISSZA A HÍRHEZ
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. ATI aki AT...
2009.01.25. 00:48
Anno megmondtam én!

Ha igy fejlesztenek kisebb meg vékonyabb képeket ott fogunk kikötni hogy pár év mulva már a karunkra szerelhető gépek lesznek, ami kényelmesen elfér a pulcsink alatt...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!