iPon Hírek

Már csak a Windows Phone 7.5 alól érhető el a Marketplace

Dátum | 2012. 05. 24.
Szerző | DemonDani
Csoport | MOBILTELEFON

A Microsoft okostelefonokra szánt operációs rendszerének ez már nem a legújabb verziója, és minden mobilkészülékre elérhető, így a vállalat döntése teljesen érthető. Akik valamilyen oknál fogva eddig nem frissítették a telefonjukat, most biztosan megteszik majd.


A szoftveróriás a kezdetektől fogva világosan leszögezte, hogy minden eszközt bevetnek majd azért, hogy a rendszer szempontjából sose legyen olyan széthúzás, mint ahogy az az Android esetében van. Ezzel a megkötéssel most garantálja, hogy aki bármilyen alkalmazást telepíteni szeretne, már a Mango-val rendelkezzen. A Mango már tavaly októberben megjelent, így nem is egy elhamarkodott döntésről van szó. A Windows Phone 7-hez képest a 7.5 sok új funkciót nyújt, ráadásul ezek egyike sem lassítja feleslegesen a működést, és a felhasználói felületet sem érintik komolyabban. A Windows Phone legújabb verziója egyébként a 7.5 Refresh, ami a Tango névre hallgat, és év elején jelent meg.

Akiknek esetleg még mindig a régi verzió lenne a telefonján, és hibaüzenetet kapnak amikor csatlakozni szeretnének a cég online alkalmazásboltjához, azok ne lepődjenek meg. Nekik mindössze annyit kell tenniük, hogy csatlakoztatják a számítógépükhöz az eszközüket, és a Zune segítségével feltelepítik a legfrissebb firmware-t, ami elérhető. A Microsoft itt és itt pontos útmutatókkal segít ebben minket.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!