iPon Hírek

Már előrendelhető a LOTRO: Riders of Rohan

Dátum | 2012. 06. 05.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Már előrendelhető a LOTRO legújabb kiegészítője, méghozzá három különböző változatban, a Base Edition, Heroic Edition és Legendary Edition között választhatunk, attól függően, mennyire érezzük hősiesnek magunkat, amikor pénztárcánkba nyúlunk.


A 39,99 dollár értékű Base Edition mindössze egy hátast (Steed of the Eastemnet) és egy titulust (Friend of the Mark Rohirrim) ad, ám ha előre kifizetjük, amire szeptember 5–ig van lehetőségünk, akkor kapunk még egy 4 darabból álló csomagot is, amely 20. szintű, különböző statisztikákkal ellátott köpönyegeket tartalmaz, ezen kívül a skirmishben résztvevő segítőnknek rohani katona külsőt adhatunk.

A közepes pakk, a Heroic Edition 49,99 dollárért vásárolható meg, és a Base Edition tartalmán felül találhatunk benne egy kozmetikai öltözéket (Hauberk of the Eastemnet) és három küldetéscsomagot (Evendim, Moria, Lothlorien) melyek több mint 650 küldetést, 10 fellowship instát és két raidet tartalmaznak. Akik előre fizetnek, a Base Edition bónuszain felül Outrider's Tokent (25% xp bónusz 75. szintig) is kapnak.

A legnagyobb csomag, a Legendary Edition 69,99 dollárért érkezik, ha ezt választjuk, az előző pakkok tartalmán felül kapunk egy teljes rohani kozmetikai páncélzatot, egy 6. táskát, amely 15-el növeli meglévő tárolókapacitásunkat, egy kristályt, amely egy extra legacy-val bővíti legendás fegyverünket, és exkluzív trükköket harci hátasunknak. Ha előre fizetünk, az kisebb csomagok tartalmán felül egy 75. szintű statisztikákkal ellátott Elit Rohani Őrségi köpeny boldog tulajdonosai is lehetünk.

Az új kiegészítő 85-re emeli a maximálisan elérhető szintet, csaknem háromszor akkora területet ad a játékhoz, mint Mória, újdonságként behozza a lovas harcot és folytatja az eposzi történetet.

Kapcsolódó cikkünk: Lovas harc a LOTRO új kiegészítőjében

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. magerg
2012.06.05. 16:38
Röhög a vakbelem. Régen az ilyen extra kiadásokhoz nem csak virtuális javakat osztogattak.
Értem hogy digatal download, akkor is kilóg a (rohani) lóláb.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. bomba650
2012.06.05. 16:53
Egy Rohani lovasszoborral se mennénk többre. Sőt én speciel jobban örülök extra ajándékként valami máshol meg nem szerezhető outfitnek, mint egy kézikönyvnek, felvarrónak, miniatűrnek.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Zabalint
2012.06.06. 14:04
@magerg:
Csakhogy itt egy (ingyenesen is játszható) MMORPG-ről van szó.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!