iPon Hírek

Már iPhone-on is hódít a mikro-tranzakció

Dátum | 2009. 11. 04.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A ngmoco Eliminate Pro néven útjára bocsátott egy iPhone-ra készült FPS-t, mint azt a címből is kitalálhattátok, ingyenesen, mikro-tranzakciókkal megtámasztva. Az ambiciózus, négyen játszható deathmatch játék 3G-vel, vagy Wi-Fi-n keresztül működik.


A koncepció meglehetősen érdekes. Induláskor kapunk egy rakat energiacellát, és amíg ezek aktívak, addig a játékkal kreditpontokat kapunk, amik gyakorlatilag tapasztalati pontoknak felelnek meg. Ezekből vásárolhatjuk a fejlesztéseinket. Ha lemerültek a celláink néhány órát várakoznunk kell, míg újra felfrissülnek. Igen, jól tippeltetek, itt van az a pont, amikor felmászhatunk az online piacra és vásárolhatunk magunknak további cellákat (ha nem szeretnénk várni).

Magyarán szólva az Eliminate Pro egy ingyenes játék, a mikro-tranzakciókkal viszont felgyorsíthatjuk karakterünk fejlődését. Ha nem akarunk fizetni, akkor több idő ráfordításával, igyen is elérhetjük azt, amit a vásárlásra hajlandóak. A játék iPhone-hoz mérten meglehetősen jól néz ki. Felvehetjük barátainkat 'Friend List'-re és természetesen vannak 'Leaderboard'-ok is (legjobbak listája). További screenshotokért irány az App Store oldala.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!