iPon Hírek

Már nyolc országba tört be a Kulcs-Soft

Dátum | 2010. 07. 27.
Szerző | napi.hu
Csoport | IT VILÁG

A június 10-ei spanyol piacra lépést követően gyorsan terjeszkedett tovább a Kulcs-Soft, a cég hétfői bejelentése szerint ugyanis jelenleg már Szlovákiában, Romániában, Csehországban, Oroszországban, Angliában, az Egyesült Arab Emirátusokban és a Dél-afrikai Köztársaságban is értékesítik az adott ország nyelvén a szoftvereiket. A magyar tőzsde honlapján közzétett tájékoztatás szerint a kezdeti eredmények nagyon kecsegtetőek, mert júliusban a külföldi piacokról származó bevétel 200 százalékkal nőtt az előző hónapokhoz képest.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. horvathimr...
2010.07.27. 17:45
és a kedves call centeresek tudnak talán arabul is??

volt párhoz szerencsém. a könyvelőket könnyedén lerázzák, bemagyaráznak nekik mindent, de az informatikus könyvelővel nem tudnak mit kezdeni, aki saját maga is programoz. csak hebegnek-habognak a fellelt hibára.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Smith166
2010.07.27. 18:03
na ezért lett bevezetve az ügyfélelhárító rendszer náluk is

Különben is, Te az ö szempontjukból nézve ügyfél vagy. Akkor meg mit ugrálsz meg okoskodsz???
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. pycur
2010.07.27. 20:02
Mi az a Kulcs-soft egyáltalán?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. horvathimr...
2010.07.28. 16:56
nem is beszélve arról, hogy ahhoz, hogy az egyes országokban sikeresek legyenek, olyan szakemberekre van szükségük, akik ismerik az adott ország jogszabályait. és nem felületesen, hanem alaposan. ugyanis itt könyvelési, bérszámfejtési, tárgyi eszköz szoftverekről van szó. a magyar változásokat sem egyszerű lekövetni, nemhogy egy idegen országét. kíváncsi vagyok, hogyan fogják majd ezt megvalósítani. csak úgy tudom elképzelni, hogy együttműködési szerződést kötnek az adott országban vagy egy szoftverfejlesztő céggel (bár akkor saját maguk ellen dolgoznának), vagy egy adótanácsadó/könyvelő céggel. azért elég nehéz lenne elképzelni, hogy egy magyar mondja meg az arabnak, hogy mit hogyan könyveljen.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!