iPon Hírek

Már "robotolnak" a Halo Wars DLC-n

Dátum | 2009. 02. 18.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Az Ensemble hamvaiból újjászületett Robot Entertainment megerősítette a hírt, hogy már dolgoznak is a még meg sem jelent Halo Wars első letölthető tartalmán. A játék egyébként február 27-én kerül a polcokra.


Az újonnan alapított cég, élén az Ensemble őstag Tony Goodman-nel biztosított minket arról, hogy megadják az online támogatást mind a Halo Wars, mind az Age of Empires játékosközösségének, aggodalomra nincs ok. Ha még emlékszünk arra amikor tavaly bejelentették, hogy a stúdió hamarosan zárja kapuit, a Microsoft rögtön hozzátette, hogy még náluk vannak az AoE-vel kapcsolatos jogok, amit tradicionálisan az Ensemble fejlesztett. Az még a jövő zenéje, hogy ezt a támogatás dolgot mennyire mélyítik el, esetleg számíthatunk-e még Age of Empires-re a Robottól.

Dolgoznak egy még be nem jelentett saját projekten is, ami feltételezhetően még szintén az Ensemble-os korszakból jött át, bár ezt nem erősítették meg.

"A videojátékiparban most hatalmas a felfordulás." - mondta Goodman. "És nem csak a játékokra gondolok, hanem az egész iparra. Minden változik: hogy hol vásárolunk játékokat, hogy vásárolunk, mennyit költünk, mennyit játszunk, kikkel játszunk. Mint egy alkalmazkokásra képes, független fejlesztő, iparvezető és piacszakértő csapat, a Robot Entertainment képes a piac igényei szerint átalakulni." Jól hangzik, sok szerencsét kívánunk nekik!

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2009.02.18. 11:03
VISSZA A HÍRHEZ
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!