iPon Hírek

Már százezer iptv-előfizetője van a t-home-nak

Dátum | 2010. 10. 18.
Szerző | napi.hu
Csoport | IT VILÁG

A hazai távközlési piac és a fogyasztói szokások átalakulásával a képernyők egyre fontosabb szerepet játszanak az életünkben. Immár 100 ezer T-Home-előfizető választotta az interaktív televíziózás élményét kínáló iptv-szolgáltatást, és folyamatosan erősödik a társaság jelenléte a tévépiacon - mondta Király István, a Magyar Telekom Nyrt. marketing-vezérigazgatóhelyettese. A hagyományos televíziózást gyökeresen átalakító iptv-szolgáltatást hazánkban elsőként a T-Home (illetve elődmárkája, a T-Online Magyarország) indította el 2006 novemberében, és kereskedelmi forgalomban is egy ideig kizárólag ez a márka nyújtott iptv-szolgáltatást. A dinamikus fejlődést az iptv-szolgáltatás különleges kényelmi funkciói - mint például a megállítható, visszatekerhető élő televíziós adás, a rendkívül gazdag, több száz mozifilmet tartalmazó, akár már tévépremier előtt kínáló Videotéka (VoD), az elektronikus műsorújság, a gyerekzár - mellett az is nagyban segíti, hogy a T-Home 2010 júniusában a világon elsőként tett elérhetővé iptv-szolgáltatást kábeltelevíziós hálózaton, a legújabb EuroDocsis 3.

0 technológiával. Az igazi újdonságnak számító fejlesztés eredményeként a korábbiaknál jóval szélesebb körben, országszerte összesen több mint 1,5 millió háztartásban érhető el - eddig csak adsl, vdsl és optikai hálózaton, megfelelő műszaki feltételek mellett fogható - iptv-szolgáltatás.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Mikrobé
2010.10.21. 11:07
Szép eredmény! De úgy tudom ez a 100e felhasználó 2007-es célkitűzés volt...
Ezért nagyszabású ünneplést is csapnak most..
Mellesleg én is IPTV előfizető vagyok és imádom! a visszafelé tekergetés stb Már annyira megszoktam, hogy ha sima tv-hez leülök, keresem a távirányítón a stop és a visszatekerés gombot
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. medisebo Mikro...
2010.10.21. 13:04
Ez olyan kb, mint az 5 éves tervek, meg a 100 lépés program, meg persze a 4-es metró, bár az lehet, hogy nem jó példa, hiszen, ez már megvan, az meg sosem lesz kész .
Az mondom, hogyha egy cég ekkora késéssel teljesíti a saját célkitűzését, akkor megünnepelhetik ezt egy olyan rendezvényen, ami arra szolgál, hogy behozzák magukat ilyen téren Galla rulz!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. rendesy
2010.10.22. 10:46
Lassan, de biztosan el fog azért terjedni a digitális tv. Azért szerintem a csúszásba elég rendesen a válság is belejátszott. Nem számoltak az elemzők mikor készítették a tervet, hogy a világ teljesen felfordul. Az emberek visszafogják a pénzüket és még jobban félnek az ismeretlentől az újdonságtól. Holnap jön valaki a Gödörhöz? Kiváncsi vagyok mekkora ünneplés lesz itt. Főleg, hogy mennyire lesz bőkező a T-Home ingyen cuccok LCD tv stb...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!