iPon Hírek

Maradnak a Wipeout online szerverek

Dátum | 2012. 09. 18.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A Wipeoutot fejlesztő cég, a Studio Liverpool múlt hónapban történt bezárása sokak aggodalmát felkeltette, félő volt, hogy a veterán stúdióval együtt a futurisztikus versenysorozat is eltűnik a süllyesztőben. Szerencsére nem ez a helyzet. A játék hivatalos Twitter és Facebook oldalán is feltűnt egy új grafika a játékhoz, a "We. Are. Alive." azaz "Életben. Vagyunk." üzenettel egyetemben. Egy későbbi Facebookos üzenet megerősíti, hogy a Wipeout online szerverei aktívak maradnak, de a sorozat esetleges folytatásával kapcsolatban sajnos nem közöl információt.


A közösséghez írt üzenet így szól: "Ahogy bizonyára tudjátok a Studio Liverpool 2012 augusztus 22-én bezárta kapuit. Igen szomorú nap volt ez, egy felejthetetlen korszak vége. Amíg a Wipeout jövőjével kapcsolatos hírekre várunk, az online játékot továbbra is támogatjuk, lesz sok közösségi esemény, és ajándékosztásra is számíthattok. A Wipeout szeretete tovább él – együtt erősebbek vagyunk, és együtt életben fogjuk tartani a Wipeoutot."

A Wipeout védjegyért felelős ügynökség, a The Designers Republic a jövő hónapban vásárt rendez, amelyen a Studio Liverpool sorozatáról is lesznek képek, rendezvényeket megjárt dekorációk és egyéb relikviák.
 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. asdsa
2012.09.19. 16:57
Miért az a játék neve, hogy kitörölni (a ..)?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!