iPon Hírek

March of the Eagles

Dátum | 2012. 09. 19.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A Paradox készülőben lévő új stratégiai játéka Napóleon korába visz minket. Az új darabban a Hearts of Iron harcrendszerét párosítják az Europa Universalis stratégiájával is látványvilágával. A Studio menedzsere, Johan Anderson fejlesztői naplójában felvázolta a játék lényegét. A következőket írta: "Játékainkat egyetlen nagy családnak tekintjük, ezért a March of the Eaglesre úgy kell gondoljunk, mintha egy olyan gyerek lenne, akinek sok szülője van. A háborús fókuszt a Hearts of Irontól örökölte, az időkeretet és a látványt az Europa Universalistól, a győzelmi feltételeket a Sengokutól."


Andersson így folytatatta: "Amikor ehhez hasonló háborús játékot tervez az ember, akkor szükség van egy térképre, amelyen a korabeli harci manővereket végre lehet hajtani. Egy Napóleon korabeli játéknál ennek elég nagynak kell lennie ahhoz, hogy legyen elég hely a manőverezéshez, ugyanakkor elég kicsinek, hogy szakasz méretűnél kisebb egységeket is tudjunk irányítani. Egy olyan térképet hoztunk létre, amely kb. 2800 tartományt fed le Európa, Észak Afrika és a Közel-Kelet területén belül. Amiben a March of the Eagles különbözik a többiektől, az az, hogy nem minden tartomány város is egyben, amely munkaerőt ad és adót fizet. Csak kevés ilyen van. A többi olyan terület, amelyen a haderők manőverezhetnek." Andersson így zárta sorait: "A March of the Eagles játékkal az a célunk, hogy újraalkossuk a kor európai országainak ambícióit, a rugalmasan és állandóan változó szövetségeket és koalíciókat amelyek azért jöttek létre, hogy megdöntsék a domináns hatalmat, vagy megerősítsék önmagukat."
 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Qouzey
2012.09.20. 16:35
Egy Knight of Honor jellegű játékot el tudnák viselni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2012.09.20. 16:40
Azt imádtam. Az egyetlen problémám a hadvezérek véges száma volt.Eljutottam rómáig de már nem tudtam féken tartani a lázadókat. Meg persze hiányzott a totalwarokban megszokott csaták lejátszása
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Qouzey hEngi
2012.09.20. 16:53
Hát igen, én Magyarországgal elfoglaltam fél Europát Tényleg a hadvezérek száma alacsony volt. De annak a játéknak elképesztő hangulata volt. Meg lehetett úgy is nyerni a játékot hogy szinte nem is háborúzik az ember. Sajnálom hogy manapság nem jönnek ilyen játékok már.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!