iPon Hírek

Március 21-én jön a Mass Effect: Andromeda?

Dátum | 2016. 10. 10.
Szerző | Nephin
Csoport | JÁTÉK

A Mass Effect: Andromeda eredetileg idén jelent volna meg, de aztán eltolták az Electronic Arts 2017-es pénzügyi évének negyedik negyedére. A pénzügyi év nem egyezik meg a naptári évvel, az EA esetében a kérdéses negyedév 2017 januárja és márciusa közé esik, tehát nagyjából erre az időre lehetett belőni a játék megjelenését, annak ellenére, hogy nincs hivatalos dátum.
Mindez kapott egy kis megerősítést a Dark Horse Comics jóvoltából. A kiadó fogja megjelentetni a The Art of Mass Effect: Andromeda című könyvet, melyet már listáznak az Amazonon, március 21-i megjelenéssel. Ami számunkra a leginkább érdekes, az az, hogy a kötet – leírása alapján - a játékkal egy időben fog kijönni. Az angol Amazon március 23-ra datálja a könyvet. Bár hivatalos megerősítés nem érkezett, az időpont beleillik a korábban bejelentett intervallumba. November 7-re, vagyis a Mass Effect-sorozatot hagyományosan ünneplő N7 napra bővebb infókat és új trailert ígértek, nagyon valószínű, hogy a megjelenés hivatalos bejelentése is ekkor fog megtörténni.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. pdx06
2016.10.11. 00:12
Pont olyannak néz ki ami pár hónap múlva megjelenik., egy darab screenshottal és egy pár nézgyzetméteren játszódó belső gameplay videóval.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!