iPon Hírek

Március végén jön a Just Cause 2

Dátum | 2009. 11. 25.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Square Enix bejelentette a PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra készülő Just Cause 2 pontos megjelenési dátumát, ami március 23-a lesz az USA-ban, 26-a Európában.


Főszereplőnk ismét a karakteres Rico Rodriguez lesz, aki letaszította a diktátor Panayt. "A paradicsominak mondható kis trópusi szigeten, San Esperiton virágzik a korrupció, senkiről sem tudhatjuk, hogy barát vagy ellenség és egy egyszerűnek tűnő küldetésről is kiderülhet, hogy talán életünk legnagyobb kihívását gördíti majd elénk..."

Az E3-on már láthattunk hozzá egy egész pofásnak mondható kis trailert, a megjelenési dátum közeledésének köszönhetően valószínűleg még hallunk róla az elkövetkezendő néhány hétben. A fejlesztő ezúttal is a svéd Avalanche Studios, a kiadó az Eidost finoman "bekebelező" Square Enix lesz.

A sziget 1000 km2-es sandbox világot ad majd a talpunk alá, ahol atletikus hősünkkel ejtőernyőzhetünk, "lenyúlhatunk" mozgó helikoptereket és hasonló merész mutatványokat hajthatunk végre a jó ügy érdekében. A megjelenésről szóló örömteli hír mellé kaptunk egy adag screenshotot, letöltésükhöz katt ide.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. pdx06
2009.11.27. 22:23
Ez hatalmas lesz, csakúgy mint az első része. Igazi dzsungelharc hangulata volt annak is.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!