iPon Hírek

Márciusban jön a Battleforge

Dátum | 2009. 01. 29.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Az EA Phenomic új kártya alapú mikrotranzakciós RTS-MMO-ja a BattleForge március 24-én jelenik meg Európa szerte PC-re.

Akik előrendelik a játékot kapnak 4 exkluzív egység-kártyát (unit-card), mindegyik különböző mágiafajtát képvisel: Tűz, Fagy, Természet, Árny. Emellett jár nekik egy azonnal beváltható béta kulcs is, hogy a megjelenésig se unatkozzanak.

A mikrotranzakciós MMO ebben az esetben azt takarja, hogy a neten lehet saját egyéni kártyapaklinkba vásárolni, illetve más játékosokkal cserélgetni a lapokat. Várhatóan lesznek versenyek is, ahol nyerni is lehet néhányat. Az adás/vételt megkönnyítendő lehet aukciókat is indítani.

A paklinkban összesen 20 lapunk lehet, melyek képviselhetnek egységeket, varázslatokat vagy képességeket. Ebben a játékban nincs bázisépítgetés, technikai előrehaladás, csak akció.

A játék jó néhány óra agymozgató szórakozást ígér 40 részletes térképpel és változatos PVP-vel. A duel mellett lehet 2, 4 vagy akár 12 fős battleground csapatban is játszani. Co-op PVE raidek is összeállhatnak (12 fősek) epikus küldetésekre, melyek végén rendszerint van egy boss is, aki speciális kártyákat dobhat.


Természetesen itt is alapíthatunk guildeket, chatelhetünk mint minden más MMO-ban.

A kezdő pakli 100-120 kártyát tartalmaz (az eddigi összesen 200-ból). A 8 kártyát tartalmazó booster pakkok valamivel kevesebb mint 4 euróért lesznek majd kaphatók.

További információk a hivatalos honlapon találhatók.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Svindler
2009.01.29. 19:13
VISSZA A HÍRHEZ
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Tyrel
2009.01.29. 19:42
Most akkor ez egy akció-orientált MMORTS lesz vagy mifene?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. tomcsa4
2009.01.29. 20:19
Tyrel, eltaláltad. Lesz benne single is, de nem a szokásos menetben.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!