iPon Hírek

Márciusban jön a C&C4

Dátum | 2009. 11. 12.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Az EA március 19-én jelenteti meg a Command & Conquer tibérium saga negyedik, és egyben befejező epizódját, a Tiberian Twilight-ot Európában. Ahogy azt már korábban is írtuk, az előző részek tiszteletére és hagyományai okán, a játék PC exkluzív lesz.

A C&C4 már előrendelhető néhány helyen, és ahogy azt a mai trend diktálja, ezzel természetesen jár némi kiváltság is. Esetünkben biztos hely a program bétatesztjére, egy bónusz soundtrack lemez, valamint egy in-game küldetés.

A platform exkluzivitásban egyébként majdnem, hogy ki is merül a nagy hagyományőrzés, hisz számos új elemmel gazdagítják a régóta futó klasszikus sorozat lezáró részét. A legmeglepőbb talán a kaszt alapú fejlődési rendszer, mely átível minden módon. A co-op és az az 5v5 multiplayer, a rengeteg új egységgel hab a tortán. További részletekért ajánljuk korábbi hírünket és a hivatalos honlapot.

                         

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Vardar
2009.11.14. 00:09
A fejlesztőket meg gyakorlatilag elküldik a fenébe miután kijött a játék. Szép.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Oggy
2009.11.14. 10:39
Én elismerem a szakértelmüket ezeknek a fejlszetőknek, de szerintem nem látják az erdőt a fától. Persze szükség van "eyecandy"re, de az összhatás milyen? Ezek az alien járművek szépek de ez mióta C+C?
És szépen robban fel valoban, de azért nézzünk már körül, hogy a kettő és fél éve kijött SupCpmban hogy néz ki a vezéregység megsemmisülése, még akkor is ha ez itt most egy tervezési fázis videoja volt..

Nem jó az az irány, hogy készítsünk valami nagyon szépet, ami mindenki által játszható lesz, főleg ha stratégiai játékról van szó. Hol van itt megszólítva az a réteg, aki valoban stratégiát akar, nem legyártani 100 egységet és legyalulni a pályát. Az meg megint nem stratégia, hogy kihasználom egyes egységek elszámitott sebzési értékeit.

 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!