iPon Hírek

Márciusra csúszik a ThinkPad Helix megjelenése

Dátum | 2013. 02. 08.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | NOTEBOOK

A Lenovo különleges konvertibilis noteszgépe, a Thinkpad Helix a januári CES (Consumer Electronics Show) alkalmával mutatkozott be a nagyközönség előtt. Akkoriban az volt a terv, hogy az újdonság február közepén kerül az üzletek polcaira, ám a jelek szerint erre már nem kerül sor. A friss infók alapján a Helix megjelenése csúszik, így csak valamikor március folyamán válhat elérhetővé a konvertibilis különlegesség.

A Lenovo illetékesei konkrét megjelenési időpontról ezúttal abszolút nem beszéltek, csak annyit említettek, hogy a ThinkPad Helix világszerte az üzletek polcaira kerül, ám az már országonként változik majd, hogy pontosan mikortól lehet megvásárolni. Maga a ThinkPad Helix 11,6 colos képátlójú, 1920 x 1080 pixeles natív felbontás mellett üzemelő, IPS alapú érintőkijelzőt alkalmaz. A noteszgépként és táblaként egyaránt használható konvertibilis mobil eszköz Ivy Bridge architektúrára alapozó processzorral érkezik, és érdekességként vPRO támogatást is kínál. A Lenovo korábban már készített egy látványos kis reklámvideót arról, hogy mire képes a ThinkPad Helix, illetve hogyan kell elképzelni működés közben. Íme:
A ThinkPad Helix legfontosabb ismert tulajdonságait korábbi hírünkben már összesítettük, így aki kíváncsi ezekre, látogasson el ide. Hogy az igen-igen vonzó, jól felszerelt konvertibilis noteszgépért mennyit kérnek majd el? Ahogy azt sejthetjük, a termék abszolút nem lesz olcsó: alapára 1499 dollárról indul.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. scsabee
2013.02.08. 09:30
tetszetős
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. aAron_
2013.02.09. 23:35
huh, az első win8as termék ami igazán tetszik
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!