iPon Hírek

Marvel-szuperhősökkel jön a Disney Infinity 2.0

Dátum | 2014. 05. 06.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

A Disney annyira megirigyelte az Activison Skylandersnek nevezett pénzgyártó gépét, hogy mindent megtesz annak érdekében, hogy letaszítsa trónjáról a Disney Infinityvel. Úgy látszik ez sikerülhet is, legalábbis 2013-ban Észak-Amerikában már kelendőbb volt a játék, bár meg kell hagyni, hogy a Skylanders éppen idén kap majd egy nagyobb frissítést, új kiegészítőkkel. Mindenesetre a Disney biztos akar lenni benne, hogy a sikerszéria megmarad, így most bedobta a nagyágyút, a Marvel-szuperhősöket. A Disney Infinity: Marvel Super Heroes (avagy a Disney Infinity 2.0) húsz darab teljesen új interaktív figurával érkezik, melyekhez a játékbeli történetet a Marvel díjnyertes képregényes szerzője, Brian Michael Bendis írta.
Érdekesen a hangzik a szintén új Toy Box mód, ahol a játékosok elkészíthetik és megoszthatják egymással a saját gyártású pályáikat és minijátékaikat, és ezzel egyébként kompatibilis lesz minden eddigi kiegészítő, ami tavaly megjelent a Disney Infinityhez. Az induláskor biztos ott lesz a felhozatalban az Avengers csapata, tehát Iron Man, Black Widow, Thor, Captain America, Hulk és Hawkeye, de a megjelenés előtt számíthatunk még további Marvel- és Disney-karakterek bejelentésére. Az Avalanche Software a játékmenetet is jelentősen átalakította, hogy az tökéletesen kiszolgálja a Marvel-szuperhősöket. A játéknak egyelőre nincs dátuma, de PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, Wii U-ra, PC-re és iOS-re fog megjelenni.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Terror
2014.05.06. 11:50
Nah gyalázzatok is meg mindent gyorsan, előbb Star Wars, aztán meg Marvel heroes, mindent le az óvoda szintjére, úgy is kell azt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2014.05.06. 12:25
szép, most elkiabáltad Disney Infinity 3.0 már star wars-os lesz
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. DogTheDog
2014.05.06. 15:43
Az van,hogy valamikor 2005 korul rajottek a DC-nel es a Marvel-nal,hogy a kioregedo olvasobazissal hamarosan felkopik az alluk.
Muszaly volt lepni es elinditani egy gyerekesebb iranyt,hogy legyen kinek eladni a cuccokat az elkovetkezo huszon evekben is.
Ami 911 ota tortent a kepregenyekkel,az nagyon dicseretes,de az uj sotetebb,felnottesebb iranyok szinten a kihalofelben levo felnott generacionak szol.
Nem teszik tonkre az univerzumukat azzal,hogy letrehoznak egy belepo szintet,de ha ezt nem lepik meg,akkor husz ev mulva max nehany nagyfater fog kepregenyt olvasni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!