iPon Hírek

Másfél hónap múlva várható a Bloodline Champions

Dátum | 2010. 11. 15.
Szerző | Svindler
Csoport | JÁTÉK

Egy ideje már zakatol a Bloodline Champions bétája, amit már több mint 150 ezren próbáltak ki. Aki csatlakozni szeretne annak még nem késő jelentkeznie, és elő is lehet rendelni a játék extrákkal tarkított változatait. Az alapjáték mikro-tranzakciós, de lesz két feltápolt változata, a Champion és a Titan Edition, amik plussz titulusokat, Funcom pontokat, VIP tagságot, stb. adnak, az előrendelők pedig további extrákat is kapnak. Bár pontos dátum még nincs, a BC valamikor december végén, január elején fog megjelenni, mondta el a Funcom az Eurogamernek.

Ha valaki nem tudná miről van szó, a Bloodline Champions egy olyan online PVP játék ami csak a játékos képességeire alapoz. Nincsenek szintek, nincsenek jobb felszerelések, nincs szerencsefüggőség (mivel nincs crit.), úgyhogy senki sincs hátrányban másokkal szemben, akik már régebb óta játszanak. A BC aréna alapú, 2*5 játékos küzd egymás ellen, miután kiválasztották a vérvonalukat (ami itt a karakterosztály). Ígéretesnek tűnik a játék, érdemes lesz figyelemmel kísérni.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. Senbonzaku...
2010.11.15. 23:09
Jó kis játék Csak ajánlani tudom
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. rootshaper
2010.11.15. 23:27
nekem a dizajn nem nagyon tetszik... mindenki gyorsan probalja learatni a baberokat a Torchlight 2 meg a Diablo 3 elott ezzel a stilussal. ettol fuggetlenul persze a jatek maga lehet jo, lehet meg ki is probalom a betat, addig jo lesz ameg ki nem jon valamelyik a felsorolt ketto kozul =)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Menthix
2010.11.16. 01:34
Valamiért olyan Demigod-ozhatnékom támadt
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. felziusz
2010.11.16. 12:44
DotA feeling
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!