iPon Hírek

Mass Effect 2 Genesis Xbox 360-ra és ME3 hírek

Dátum | 2011. 05. 18.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A Mass Effect 2 Playstation 3-as verziójában ingyenesen debütált Genesis képregény most 320 MS pontért megvásárolható Xbox 360-ra is. Eredeti funkciója az volt, hogy a PS3 felhasználókat megismertessék a Mass Effect első részének történetével, illetve ,hogy karakter alkotáskor kiválaszthatóak legyenek azok a fontos történelmi események, amelyek megtörténte, vagy épp elmaradása befolyásolta a Mass Effect 2 eseményeit. A Dark Horse Comics által kreált 15 perces képregény hasznos lehet azok számára akik nem rendelkeznek Mass Effect 1-gyel.

A Bioware bejelentette, hogy bár a Mass Effect harmadik része végigjátszható és megnyerhető csak a fő történeti szál küldetéseinek megcsinálásával, az a játékos, aki kihagyja a mellékküldetéseket csalódott lesz a történet végkimenetelét illetően. Casey Hudson szerint azok a játékosok, akik időt fektetnek a mellékszálak végigjátszásába fantasztikus végjátékot és eredményeket érhetnek el. Bármilyen kis mellékküldetés is beleszámít a háború végkimenetelébe. Ha csak végigrohan valaki az eseményeken az is nyerhet, de a befejezés sokkal brutálisabb és véresebb lesz, mintha valaki veszi a fáradtságot és maga mellé állítja az egész galaxist a küldetések segítségével.

A Mass Effect 3. része 2012 elején várható. 

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

9. gezu1025
2011.05.18. 21:29
"mintha valaki veszi a fáradtságot és maga mellé állítja az egész galaxist a küldetések segítségével."

Ez nagyon jó dolog tud lenni, hacsak nem cseszik el, és ezek a küldetések többek lesznek, mint a 2. rész üres 1 órás karakterhűség küldetései.

pl. Nem mindegy ha egy gyors 2 órás küldetés és máris bírod a Turiánok támogatását, vagy ha berongyolsz a főbolygólyukra és egy 4-5 órás lopakodós, kémkedős, a végén brutális harccal vegyített mellékküldetésben legyőzöd a Reaperek által irányított bábkormányt és oda ülteted akiknek ott a helyük. <-- ezt csakígy példának Komolyan mondom elkéne mennem a BioWarehez megírni a storyt
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. martin0345
2011.05.18. 21:59
Én már nagyon várom, csak úgy is legyen, hogy 2012 elején jön ki.A Mass Effect 3. része 2012 elején várható. <--- itt a várható azt jelenti, hogy egy-két hét/hónap csúszás belefér?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. gezu1025
2011.05.18. 22:26
Elvileg 2011 vége volt, szóval már egy csúszás benne van...

És nem kell elkapkodni kijön, még 2-3 hónap mire csinálnak hozzá magyarítást, addig meg szart nem ér egy történetorientált RPG (pláne sorozat lezárás) ha nem értem.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. noPublicFG
2011.05.19. 09:01
A PC-seknek azt szokták mondani vegyenek xy konzolt, ha akarnak játszani konzolos gáméval. Most a konzolosokon lett volna a sor, h. vegyenek PS-t ha ME-vel akarnak játszani...
Kíváncsian várom a befejező történetet.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Huma
2011.05.19. 09:59
"Casey Hudson szerint azok a játékosok, akik időt fektetnek a mellékszálak végigjátszásába fantasztikus végjátékot és eredményeket érhetnek el."

Persze, mint a 2-ben, ahol hiába csináltam meg minden mellékküldetést, a karakterek úgy hullottak, mint a legyek a végjátékban csak mert a Bioware úgy gondolta, hogy Miranda jobb technikus, mint Mordin.. Nagyon gáz volt, én ott csalódtam nagyot a bioware-ben is és a ME-ben is.. Kb ott volta, hogy kettéharapom a dvdket mikor a napok óta tápolt csapat 5 perc alatt elhullott.. Pedig a döntések logikusak voltak, egyetlen hibájuk, hogy nem azokat az embereket választottam a feladatokra akiket a BIOWARE jónak talált, hanem akik szerintem megfeleltek..

Ha ilyen lesz a 3. rész is akkor leshetik hogy pénzt adok ki rá..
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. gezu1025
2011.05.19. 10:23
Lol

Nekem elsőre mindenféle gond nélkül és előre olvasás nélkül meglett 100%-ra a befejezés

Nekem elég logikus volt, hogy Tali jó mérnök azt csinálja ő, meg, hogy ki kísérje vissza őket is eltaláltam
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Huma
2011.05.19. 10:40
Mindég van egy demagóg

De a lényeg, hogy nem volt túlmagyarázva, miért volt egyik döntés rossz, míg a másik jó a végjátékban.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Magrathea
2011.05.19. 12:12
Huma: Próbáld más szemszögből nézni. Néha van az úgy az életben, hogy a legjobb tudásod és belátásod szerint cselekszel, de mégsem úgy alakulnak a dolgok, ahogy azt te szeretted volna. Én például még azt is elfogadhatónak találtam volna, ha raknak bele egy kis random faktort is. Életszagú.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Huma
2011.05.19. 13:24
Megértem, de akkor ott igancsak feltolta bennem a pumpát =>> a ME2 igenis jó játék.. De ettől még *sszák meg a Bioware fejlesztők
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!