iPon Hírek

Mass Effect 2 infóbomba

Dátum | 2009. 05. 26.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A BioWare lerántotta a leplet néhány új karakterről, helyszínről, fegyverről és sztori elemről egy OXM magazinbeli preview keretében. Legalább a játék egy részében újra Shepard szerepébe bújhatunk, aki ezúttal még karakteresebb és erősebb személyiség lesz, mint az első részben.

Csapatunkba felvehetünk egy újabb segítőtársat, Thane-t, a bérgyilkost, aki egy screenshoton már fel is bukkant, miközben épp hátulról eltöri a nyakát valakinek. Az első részből megismert hősök nagy része is visszaköszön a folytatásban, mint például Joker (Seth Green), a zseniális pilótánk. Visszatérve az újakra, feltűnik majd egy krogan, Grunt és egy szívós szalarián tudós is. Megismerhetünk egy teljesen új fajt, a Drelleket.

Szót ejtettek 3 új helyszínről, az egyik egy hatalmas anti-Citadella, az univerzum kevésbé jó indulatú alakjainak. Ott lesz még a Cerberus anyahajó, amin szintén lesz mit felfedezni, és egy Asari bolygó, az Illium, ami szépen be van építve, kicsit hasonlít a Coruscantra a Star Warsból. Nagy a valószínűsége, hogy ez utóbbi bolygót láthattuk a GDC-n megjelent in-game bemutatóban.

                           


Fegyver fronton is számíthatunk néhány újdonságra, lesz olyan amivel egyszerűen szertefoszlathatjuk ellenlábasainkat, és olyan, amivel felrobbanthatunk egy egész szobát. Átalakították a bolygó felszíneken használatos cirkálónkat is, a Mékót, csak úgy mint a lifteket.

Lesz jó néhány speciális befejezés a Renegát és a Paragon életutat követőknek is. A magazin részletesen kitér arra is, hogy miket hoz majd a BioWare az E3-ra. Új infókat Shepardról, aki mint kiderült nem halott, bemutatja a tranzit rendszert, és az új főszereplőt és szereplőket, akik csatlakoznak hozzá legújabb suicid világmegmentő akciónkon. Hallhatunk még az utolsó Mass Effect 1 kiegészítőről is, ami egy Harcosok Klubja stílusú arénát hoz majd be (már az utolsó simításokat végzik rajta). Az E3 jövő héten kezdődik, a helyszín Los Angeles. Kiváncsian várjuk!

                         
A Mass Effect 2 valamikor a jövő év elején jelenik meg PC-re és Xbox 360-ra.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. thspo
2009.05.26. 13:01
VISSZA A HIRHEZ

Az első rész zseniális volt. Merem állítani, hogy ez is kötelező vétel lesz
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. MassKilla
2009.05.26. 18:15
én is imádtam!! életem legjobb játéka!!!

meg fogom venni eredetiben is! ez már 1x biztos!

már csak a kiegészítő miatt is, mert az nem műxik tört verzióval!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!