iPon Hírek

Mass Effect 2: Kasumi késett, de megérkezett

Dátum | 2010. 04. 07.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A BioWare az utóbbi időben hadban áll a határidőkkel, hiába leskelődtek tegnap éjfélig az Xbox Live-on Kasumi után az éjszakai bagoly típusú játékosok, csak mára érkezett meg Goto kisasszony. A pakk, mint azt korábban is megírtuk, 560 MS pontért, illetve ezzel megegyező értékű BioWare pontért kapható platformtól függően.

Az IGN információi szerint a szerverekkel akadtak gondok, legalábbis egy EA-s szóvivő ezt állította. Lényeg, hogy serény együttműködésüknek köszönhetően mára megoldódott a probléma. Hamarosan itt az iPonon is összefoglaljuk néhány szóban az elmúlt időszak két legjelentősebb Mass Effect 2 DLC-jét, azaz a Firewalker pakkot és a Kasumi's Stolen Memories-t. Aki úgy dönt, hogy ezúttal is bízik a BioWare-ben és nem várja meg a mi véleményünket, annak kellemes szórakozást kívánunk!

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. HUNrobar
2010.04.07. 22:01
Ezek a DLC-k hogy működnek? Én már kivittem a játékot, de ha ki akarnám ezeket próbálni, akkor újat kéne kezdenem? Vagy ezek a főküldetés után is játszhatók? De akkor hova kerülnek az új csapattársak?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Antiserver
2010.04.08. 00:36
Játszhatóak a fő sztori után is, elvileg mikor végzel a játékkal fel is kínálja azt a lehetőséget, hogy "folytasd a játékot, és játsz a letölthető tartalmakkal".
Az új csapattagokat felkutatod, megcsinálod a küldetéseiket ha akarod. Nyílnak nekik korábban nem hozzáférhető szobák a Normandián, oda kerülnek.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!