iPon Hírek

Mass Effect 2: sztori részletek

Dátum | 2009. 03. 23.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A nemrég felbukkant első Mass Effect 2 trailer után újabb részleteket osztottak meg velünk az aranykezű BioWare-es fiúk.

Vigyázat! Spoiler Alert!!! (Aki nem játszott az első résszel ne olvassa el!)

A trilógia második epizódja nem meglepő módon a mélyűrbe visz majd minket, hogy utánajárjunk annak a rejtélynek, hogy miért tűnnek el galaxis szerte nagyszámban az emberek.

"Készülj fel egy öngyilkos küldetésre, hogy újra megmentsd az emberiséget! Utazd be a galaxist és szedj össze egy csapat katonát és specialistát, hogy együtt csapást mérjetek az ellenségre a saját területükön."

Jól hangzik. Valószínűsíthető tehát, hogy a kvariánok által készített robotok, a Geth-ek és az ősi Pusztítók (Reapers, szintén szintetikusok) nyomába kell erednünk.

Fajok (a teljesség igénye nélkül...)
Dolgoztak a dialógus rendszeren és a TPS harcrendszeren is. A siker vagy a bukás pedig még inkább függ majd a társainkon, és az ő irántunk érzett hűségükön. A meglepetés örömhír pedig az, hogy a második fejezetben folytatódik majd Shepard kapitány sztorija is. Nem halott tehát az első rész hőse, ahogy azt a trailer sejtette.

A Mass Effect 2 jövő év elején jön PC-re és Xbox 360-ra. Alig várjuk!

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. MassKilla
2009.03.23. 18:49
imádtam... kár hogy a kiegészítő nem műxik tört verzióval... azt úgy végigvittem volna... várom a 2. részt, biztos iszony lesz... csak a rendszerigénye ne legyen nagyobb, az első rész pont elfutott full grafikán a gépemen
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!