iPon Hírek

Mass Effect 3 demo februárban

Dátum | 2012. 01. 20.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A BioWare bejelentette, hogy a Mass Effect 3 demo február 14-én fog napvilágot látni, tehát még sokat kell várnunk rá, de megéri, mert cserébe szép nagy demót kapunk, amelyben több fronton is harcba szállhatunk a galaxist fenyegető reaperek ellen, és részt vehetünk abban a látványos csatában is, amellyel a szóló kampány kezdődik: a hadműveletben, amely a reaperek Föld elleni irányuló támadását hivatott visszaverni.

Ha jobban elmerülünk a kampányban, nemcsak ízelítőt nyerhetünk a nagyszabású történetből, hanem kipróbálhatjuk a vadonatúj co-op multiplayer módot is, hogy aztán további kalandokra kiéhezve várjunk március 6-ig, a játék megjelenéséig. A co-op módot a demo megjelenésekor viszont csak azok próbálhatják ki, akik erre jogosultak, a többieknek február 17-től lesz erre lehetőségük. Jogosultságot az aktivált Battlefield 3 online pass tulajdonosok kapnak, illetve az ígéretek szerint a www.massefect.com-on a közeljövőben tudtunkra adják majd ennek más módjait is.

"Ez a játék sokkal nagyobb léptékű, mint bármelyik eddigi munkánk" – nyilatkozta Casey Hudson producer. "Az izgalmas akció, a nagymértékű testreszabhatóság, és a történet érzelmi ereje segítségével a Mass Effect 3 különleges RPG élményt kínál a sorozat rajongóinak, és az új játékosoknak egyaránt."

A demo Xbox 360-ra. Playstation 3-ra és PC-re lesz letölthető. Ez lesz az első olyan demo, amely támogatja az Xbox 360-as Kinect teljes hangfelismerő rendszerét.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. tomchee
2012.01.20. 10:01
Nagyon várom

Remélem lesz olyan jó mint az 1 volt =)
A 2-nél eléggé aláadtak a szintnek és a főtörténetszálat nem vitték tovább... inkább kiegre hasonlított mint folytatásra. Nah jó azért azt is szerettem
De messze van még az a március
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. noPublicFG
2012.01.20. 21:13
"Ez a játék sokkal nagyobb léptékű, mint bármelyik eddigi munkánk"

jelentése:
Elég gagyi lett, meg rövid is, de a co-op multiért megéri kifizetnetek a 60€ vételárat... vagy még eldöntjük, mennyibe is kerül.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Goaulds
2012.01.21. 15:26
A 3. résznek is lesz Magyar feliratos kiadása mint eddig?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. tomchee
2012.01.29. 04:14
elvileg nem... de indítottak a neten 1 petíciót h legyen Már lezártult lett vagy 5000 aláírás. Reméljük hallgatnak ránk
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!