iPon Hírek

Mass Effect 3 DLC-k

Dátum | 2012. 03. 13.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Egy internetre kiszivárgott kép arra enged következtetni, hogy lesz egy olyan DLC, amely a Mass Effect 3 multiplayer részét fogja kibővíteni. A kép egy rejtélyes új kinyitható pakkot tartalmaz, fél tucat új faj-kaszt kombóval. Az új karakter típusok között szerepel a Geth Engineer, Geth Infiltrator, Batarian Soldier, Batarian Sentinel, Krogan Battlemaster és Asari Justicar. A geth és a batarian teljesen új fajok lesznek a multiban, a Battlemaster és a Justicar pedig vadonatúj kasztok.

A pakk jelenleg teszt DLC, amit a Developer szerverről töltött le az játékos, aki feltette róla a képet Facebookra - legalábbis ezt állítja. Többet egyelőre nem lehet tudni a csomagról, amely a megjelenés napján kiadott From Ashes után az első DLC lenne, amiről hallottunkA From Ashes körül egyébként kisebb botrány (vagy vihar a biliben, döntse el mindenki magának) van kibontakozóban, mióta egy másik játékos felfedezte, hogy a DLC tartalma már rajta van az alap lemezen is, és ez nem egyezik azzal, amit a BioWare nyilatkozott korábban vele kapcsolatban, ugyanis azt mondták, hogy a munkálatok a DLC-n csak akkor kezdődtel el, amikor a teljes játékot már leadták engedélyezésre, és sosem tennének olyat, hogy a kész játékból kivesznek tartalmakat, csak azért, hogy később kiegészítőként eladják.

A BioWare a vádakra azzal reagált, hogy a  DLC-ket jó előre meg kell tervezzék, és technikai okokból bizonyos részeiket előre bele kell építsék az alapjátékba, tehát szó sincs arról, hogy a From Ashesben található teljes tartalmat előre elkészítették volna, hogy aztán letiltsák és DLC-ként eladhassák. Valószínűleg csak arról van szó, hogy a videóban látható managerek nem a legszerencsésebben foglamaztak ill. leegyszerüsítették a dolgokat.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

20. lackoo1111
2012.03.13. 18:57
Multiplayer DLC ? Szerencsére ez engem nem érdekel .
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
19. DogTheDog
2012.03.13. 19:14
mindig is ezt csinaltak a Bional.Nincs ezen semmi meglepo.Elso napos DLC bla-bla-bla.

Persze nem ok az egyeduliek.Ahogy a videojatekokbol tomegszorakoztatas lett,ugy jelentek meg az ipar qrvai is.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
18. saxus
2012.03.13. 19:27
"A BioWare a vádakra azzal reagált, hogy a DLC-ket jó előre meg kell tervezzék, és technikai okokból bizonyos részeiket előre bele kell építsék az alapjátékba"

Ez már csak magyarázkodás. Igen, nem árt tervezni előre a játékot, hogy ilyet vagy olyat akarnak, de itt nincs másról szó, mint szimplán elcseszték a marketinget: az ME2CE-hez is volt plusz karakter (Zaeed a Cerberus Networkban), ugyanezt csinálták most is: akartak adni néhány plusz dolgot a CE-be. Szimplán a tálalást rontották el, de azt nagyon.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
17. Siq123
2012.03.13. 20:30
igen.. És még mondtak olyat is hogy a multiplayer nem fogja befolyásolni a endinget. hát 5e EMS-t másképpen nem szedsz össze.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
16. Seraph6
2012.03.14. 07:11
Csinálhatsz a játékban akármit, az összes ending ugyanaz a baromság, lenullázták a teljes sorozatot, köszönjük Bioware, a Dragon age 2 után ez volt az utolsó szög a koporsójukba, remélem csődbe mennek mihamarabb.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
15. Asagrim
2012.03.14. 07:47
A Dragon Age 2-nek történeti szempontból kiváló vége lett, játék része már szar lett. Mass Effect 3 fordítva. Élmény vele játszani, az egész történet zseniális, a történet vége viszont szar lett. Emiatt viszont nem írom le egyik játékot se.

Legtöbb embernek viszont semmi nem jó, és totálisan mindegy mit kapnak kézhez, mindig találnak benne kifogásolnivalót. Én már egyenesen a szánalmas kategóriába sorolom azt aki nem a 30 óra játékot veszi figyelembe, hanem azért az utolsó öt percért picsog ME3-ban amikor már nem is játszik, csak lesi a videóbejátszást (jó, meg talán az azt megelőző 5-öt).
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
14. Sr4c
2012.03.14. 10:31
Azért arra nagyon kíváncsi lennék, hogy a sok sok elégedetlenkedő közül, hányan és hányszor tolták végig a MassEffect 1-2-t.
Ismerőseim köréből nem egy nagy ME fan, és fura mód nekik abszolúte tetszett a vége,
+ azt mondták 4k ponttal is gond nélkül végigtolták maxosan, csak jókor kell jól dönteni...jééé mik vannak...
Amúgy simán megártott a játéknak az a hype amit az EA indulás előtt ráerőltetett...most meg csodálkozunk, hogy a sok kis vérpisti gyorsan leszedi torrentről,
+ aki eddig még nem is hallott róla, de megveszi egyből a 3.-at ahogy sok másik ismerősöm is csinálta.
Nos véleményem szerint aki csak a 3-al játszik az fél játékkal játszik.
Nagyon bejön, hogy még az 1-ben hozott döntések is durván visszaköszönnek...
BTW még nem toltam végig 20 órám van benne, de agyhalottan este melóból hazaérve nem erőltetem, inkább megyek multiba haverokkal ott nem kell figyelni az angolra -_-, de a nagy sírásból amit sokan leművelnek...szval majd konkrétan ítélkezem a végéről, ha láttam, van sanda gyanúm mi a vége ha beállok a QQ sorba majd jöhet a savazás.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
13. Seraph6
2012.03.14. 11:29
Asagrim :

Ha egy luxusvacsora után a pincér leteper a földre és beleszarik a szádba nem arra fogsz emlékezni hogy milyen finom volt a kaja előtte.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
12. Heroes27
2012.03.14. 11:39
Mondjuk, konkrétan az uccsó 5-10 perc az egész több 10, vagy akár száz órád lényege. Ezért picsog sok ember.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
11. csab959
2012.03.14. 14:06
Inkább jöjjön valami SP DLC. Omegát visszafoglalni, vagy még több borsot törni Cerberus orra alá.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. Asagrim csab9...
2012.03.14. 15:24
Omegát visszafoglalni mi? 3 kérdésem lenne(spoiler!):

Mivel?
A nagy büdös földkörüli pályán ragadt galaktikus hadiflottával?

Hogyan?
FTL-t beizzítva 100 éveket utazva?

Kitől?
Attól a szervezettől amit a főhadiszállásával együtt már szétvertél?

Spoiler tag ott van, látom a szöveget, most akkor mindenki látja? Ehh ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. csab959 Asagr...
2012.03.14. 15:30
Ha kiakasztod a játékot, folytathatod onnan még mielőtt elkezded támadni a Cerberus bázist, tehát az új DLC-ket is lehetne nyomatni. Így már remélem egyértelmű.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. dzjaulah
2012.03.14. 16:18
szerintem csinálni fognak alternate ending dlc-t ahol csatát kell vívni és csatában visszafoglalod a földet a cruxizé meg egy baromi nagy ágyú...
már csak azért mert akkor tudnak csinálni valami hülye mmo-t
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. uristen
2012.03.14. 22:16
Vagy DLC "Joker's Old Times" cimmel.
Jarokerettel jarkalsz vele, es szerezned kell a hajohoz cuccokat.

SPOLER:

Vegulis tul elte ugyebar a vegen a kis zuhanast es elmondta a kis sracnak a tortenetet Shepard hosiessegerol.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. mtrx220
2012.03.16. 09:19
Asagrim

SPOILER
Kinek?
Aria a citadelben volt és eltűnt, szerintem le harvestelték kutyakajának

uristen
szerintem az nem joker. kit csinált meg az az állat? EDI-t?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. gymarco
2012.03.16. 20:52
A From Ashes DLC már a kiadáskor bennevolt a játékban, ugyanis vanegy kis nem teljesen legális, egyszerű crack a megjelenés napján kiadott játékhoz, és ha azzal futtatod, akkor máris megvan a DLC, nemkell semmit letölteni pluszba
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. VikMorroHu...
2012.03.17. 18:01
Biztos, hogy benne volt a From Ashes DLC a játékban már kiadás előtt? Mert a fenti videoban csak azt mutatják, hogyan lehet feloldani a protián karaktert. Se többet, se kevesebbet. Azért az a DLC "kicsit" többet tartalmaz. Pontosan úgy, mint a Mass Effect 2-nél a karakter DLC-k. (Más kérdés, hogy pl. Zaeed meg Kasumi ingyenes, ez meg fizetős.)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Ramik
2012.03.17. 19:00
Ha az általad választott könyvtár struktúrába, megtalálod a DLC mappát az alábbi kép szerint akkor benne van az Ashes DLC:Ez az egyik legjobb küldetés.

 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. pdx06
2012.03.18. 17:34
A harmadik rész egy bomba, ami felrobantotta az első két rész sikerét is. Mert mostmár azokat is megutáltam.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Supra
2012.03.19. 11:00
Kicsit fel lett fújva ez a DLC-s botrány.

Ja, nem.
Bocsánat.

NAGYON fel lett fújva ez a DLC-s botrány. Ha azt mondjuk, hogy a játék jó, akkor azért, ha azt mondjuk hogy nem, akkor meg azért.

Most játszottam végig, és megmaradt ugyanaz az érzés, mint az elején: volt benne koncepció, lehetett volna jó is. Csak aztán valahol eltévedtek, vagy csak túl nagyot akartak - esetleg szembesültek azzal, hogy mindenkinek nem tudnak megfelelni. Így hagyták a fenébe az egészet, inkább elkezdtek pénzt keresni (mert az nekik biztos hogy jó) és 60-70%-os állapotban piacra dobták.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!