iPon Hírek

Mass Effect 4 kérdőív a rajongóknak

Dátum | 2014. 07. 15.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A BioWare, a Mass Effect széria fejlesztője online kérdőív segítségével próbálja felmérni, hogy mi az, ami leginkább érdekli a rajongókat a folytatásban. A rövidke kérdőívet Michael Gamble producer tette közzé Twitteren, olyan kérdésekre válaszolhatunk benne, hogy mi a fontos számunkra a játékban és mi az, amit a legjobban várunk, legyen az a történet, az új világok felfedezése, a harc, vagy karakterünk alakítgatása. Arra is választ adhatunk, hogy a szintlépés, harci képességeink optimalizálása, vagy a barátainkkal való versengés hoz-e minket inkább lázba. Persze valószínű, hogy a Mass Effect 4 alapjait már régen lefektették (a megjelenés becslések szerint jövő ősszel várható) és a kérdőív valójában csak arra szolgál, hogy a marketingesek felmérjék, hogyan adják el a játék koncepcióját az érdeklődőknek. Nézzük, mit tudunk eddig a Mass Effect 4-ről! Az első koncepciórajzokat tavaly november 7-én, az N7 napon tették közzé, az idei E3-on pedig már a játékba is belekukkanthattunk egy kicsit (lsd. az alábbi videót). A történet a világűr olyan részén játszódik, amely eddig nem szerepelt a szériában, de bizonyos fajok és elemek ismerősek lesznek majd.
A Dragon Age: Inquisition idén októberben jön ki, utána a BioWare teljes figyelme a Mass Effect 4-re irányulhat. Új információkat várhatóan a hónap végén a San Diego Comic-conon fognak közzétenni egy speciális egyórás Mass Effect panel keretein belül, amelyen a BioWare edmontoni és montreali stúdióinak munkatársai a széria folytatásán végzett munkájukról fognak beszámolni. Az előadáson Carl Boulay főanimátor, Fabrice Condominas és Mike Gamble producerek, Noel Lukasewich vezető grafikus és Jessica Merizan közösségi menedzser lesznek jelen és azokról új lehetőségekről beszélnek majd, melyeket a Mass Effect 4 elkészítése során tártak fel úgy, hogy közben hűek maradnak a széria korábbi részeihez (reméljük az első kettőhöz jobban, mint a legutóbbihoz). Kapcsolódó híreink: [link href="https://ipon.hu/hir/mass_effect_4_%E2%80%93_minek_nevezzelek/24074" target="_blank"] Mass Effect 4 – minek nevezzelek?[/link] Mass Effect 4 – folytatás legyen vagy előzmény? Mikor jön a Mass Effect 4?
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

7. Terror
2014.07.15. 16:07
Nahát ez alapján nem sok mindent tudtak meg a véleményünkről, neszesemmi kérdések. Persze úgyis tudom, hogy sima TPS lesz a végére, de azért kedves, ahogy az RPG kifejezést emlegetik.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. schray
2014.07.15. 16:39
Én úgy sejtem, hogy "kreatív vitába" keveredhettek az EA-vel a játék elemeinek kapcsán és egy kérdőívvel próbálják letisztázni, hogy mi kell a játékosnak. A fejlesztők nagyon is tudják, nyilván nem az ő döntésük volt pl a ME3-ban a választható játékmód (Action/Story/RolePlay) hanem az EA erőltette bele, mert a vérpistikék nehezen fogták fel a sztori morális elemeit.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. j.panzer
2014.07.15. 17:37
Sok fegyó, sok románc...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Tapir_606
2014.07.16. 01:04
+Drew Karpyshyn
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Szefmester
2014.07.16. 09:32
Remélem elolvassák a dolgot.
Mit nem akarnak a játékosok?
cső-anim-aréna-anim-cső-aréna-cső-anim

Legalább próbálják majd meg a nyitott világ illuzióját kelteni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Gyurkov
2014.07.16. 10:49
Sikeres recept: legyen k*** drága, rövid és csalódás a vége, na meg sok sok drága DLC. Vinni fogják mint a cukrot.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. mikej95
2014.07.17. 23:42
Szerintem legyenek derékig érő falak és különböző befejezések. A színes robbanásokkal meg csak óvatosan.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!