iPon Hírek

Mass Effect anime érkezik 2012-ben

Dátum | 2011. 04. 07.
Szerző | Svindler
Csoport | JÁTÉK

 A BioWare bejelentette, hogy a Mass Effect anime 2012 nyarán érkezik majd, a kivitelező pedig a FUNimation és a T. O. Entertainment lesz. Ők készítik a Dragon Age animét is, ami ugyanúgy jövőre várható. A Mass Effect játékokért is felelős Casey Hudson fogja felügyelni az anime munkálatait is.

„Az utóbbi néhány évben különböző médiákon keresztül mutattuk be a Mass Effect univerzumot. Kibővíteni a sztorit egy animével nagyszerű lehetőség számunkra” – mondta.

Kíváncsian várjuk ez eredményt hiszen láttunk már jól és rosszul sikerült animét is az EA háza tájáról (Dead Space és Dante’s Inferno).

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

9. Vazzee
2011.04.07. 20:37
Ez jó hír. Gondolom min lesz annyira véres mint az Afro Samurai és a Shigurui.
Sztem az animációkra nem lesz panaszunk, csak a történettől tarthatunk majd.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. HeverAdam
2011.04.07. 21:30
Az Afro Samurai az tényleg elég véres volt és annyira verték egymást harc közben, hogy azt sem láttam, hogy kit üt kicsodát De ha jól láttam most a Vasember szokott lenni anime változatban a televízióban és nem is sikerült olyan rosszul ahogy az első részét megnéztem tegnap vagy nem tudom, hogy az tényleg az első rész volt e! De szerintem abban csak reménykedni lehet, hogy a Mass Effect-nek megtartják a történetét! Inkább csinálnának egy Grand Theft Auto IV-es vagy egy Dragon Age-es animet Érdekes lenne
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. Shadowbumm...
2011.04.07. 21:32
Ebből is már olyan színvonaltalan tömegterméket csinálnak, mint a Star Wars-ból is, pedig a Mass Effect franchise még elég újnak tekinthető. Személy szerint nem örülök a hírnek. Remélem a film jó lesz, bár ha az is "B" kategóriás hulladék, akkor nincs remény...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. anubys
2011.04.07. 21:54
Én eddig megpróbálkoztam szinte az összes amerikai eredetű animével, és gyakorlatilag az összes vállalhatatlan volt. Tartok tőle, hogy ez esetben sem lesz másként.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. krisztianb... Shado...
2011.04.07. 21:56
lol, lol, Mass Effect-et Star Wars-hoz hasonlítani, lol
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Shadowbumm...
2011.04.07. 21:59
Miért, a Star Wars anime nem ugyanígy indult pár éve? Aztán mi lett belőle...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. krisztianb... Shado...
2011.04.07. 22:18
na varj, te a ket animet hasonlitottad ossze, vagy a 2 franchiset?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. goku
2011.04.11. 21:23
A Star Wars-ból is volt egy nagyon jó anime. Ami szintén a Cartoon Networknek volt gyártva és ott is ment de az tényleg iszonyat jó volt. Igaz ezek pár percesek voltak és sajnos kevés rész készült belőle de azok nagyon jók voltak. Az új animált sorozat meg egyértelműen a gyerekeknek szól éppen ezért eléggé sokminden nem illeszkedik az eredeti filmekhez. De teljesen bevált nekik mivel a 6-12 éves gyerekek nagyon szeretik. Ők a következő star wars nemzedék. (valahogy ki kellet nevelni őket) És amúgy ha a Dante infernohoz hasonló lesz a mass effect anime is (csak talán egy talán ne legyen ennyire absztrakt) akkor szerintem totál rendben lesz.

És figylejetek, még összeérhet a star wars a mass effectel. Mivel a star wars réges régen játszódik egy másik galaxisba, a mass effect meg a jövőben és a saját galaxisunkba. Ezért a sith-ek kitalálhatták időközben hogy tudnak lelépni egy másik galaxisba(mondjuk a mienkbe) és itt megvetni a lábukat. Szóval ne csodálkozzunk ha a Star Wars vs Mass Effect 2-be Shepard klónjával fogjuk írtani az ewok-okat
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. kivagyoken
2011.04.13. 07:22
Persze utána meg Picard parancsnok meg Kirk admirális visszajön a jövőből hogy rendbe tegyen egy goauld zűrzavart mit Oneelék csináltak véletlenül Tealc el:
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!