iPon Hírek

Mass Effect aréna DLC

Dátum | 2009. 02. 17.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A BioWare bejelentette következő letölthető tartalmát a Mass Effect 1-hez, ami egy Harcosok Klubja stílusú aréna lesz. Kevésbé fókuszál majd a sztorira, inkább egy jó kis régivágású szerencsejátékos bunyós adalék lesz a játékhoz.

"Volt néhány dolog, amit a Mass Effect 1-ben nem tudtunk megvalósítani részben időhiány miatt, részben pedig azért, mert úgy éreztük nem tudtuk volna rendesen megcsinálni. Ilyen volt az aréna is. Szóval most ezen dolgozunk, ez lesz a következő DLC, és reméljük nagyon különleges lesz." - mondta a BioWare-es Preston Watamaniuk.

"Sokkal több harc orientált, könnyedebb sztorival fűszerezett részt akartunk a játékba rakni." - tette hozzá a projektigazgató Casey Hudson. "Ez alkalommal meglátogathattok egy kellemes kis fight club kaszinó űrállomást..".
A BioWare-től már megszokhattuk ezeket az arénákat, hisz a Star Wars: The Old Republic-ban és a Jade Empire-ben is találkozhattunk velük.

"A Mass Effect, ahogy már korábban is mondtam, egy igazi nagy játszótér. A galaxis hatalmas, csillagok és bolygók milliói várnak arra, hogy felfedezzük őket. Mint fejlesztők, kedvünkre szemezgethetünk és folytathatjuk tetszés szerint sztorit, ahogy a Batarian fajjal is tettük a Bring Down the Sky-ban." - nyilatkozta Ray Muzyka.

Két jóképű batarian az első kiegészítőből...
Ki tudja, talán még lesz egy-két ME1 kiegészítő a második epizód megjelenése előtt. Azt mindenesetre tudjuk, hogy lehetőségünk lesz majd az első részben készített karakterünket a következő részbe továbbvinni.

A folytatásról annyi derült még ki, hogy egy sokkal sötétebb időszakba lépünk a történet szempontjából. Rengeteg kérdés vetődik fel, mi pedig igyekszünk megtalálni a válaszokat, viszont néha nagyon nehéz lesz megállapítani mi az igazság. Rengeteg csavarra és fordulatra számíthatunk. Technológia, élet, szintetikus élet, intelligencia... mi rejtőzik a szavak mögött, vagyunk elég bátrak, hogy átlépjük a határokat?

A Mass Effect trilógia második epizódja 2010 áprilisára várható több platformon is, a PS3 egyelőre nem tisztázott. Várjuk.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Svindler
2009.02.17. 15:04
VISSZA A HÍRHEZ
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. uristen
2009.02.17. 16:12
Várom a II. részt! Az 1. részt nagynehezen kivittem Űrkadét (Very Hard asszem). Bár nem tudom felfogni, mijen sokat segíthet ez az "arána".

És az is biztos, hogy nem tudok írni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!