iPon Hírek

Mass Effect film?

Dátum | 2008. 09. 23.
Szerző | Magrathea
Csoport | SZÓRAKOZTATÓ

A Mass Effect elindult Hollywood felé... Számos forrás támasztja alá, hogy Avi Arad producer elővételi jogot szerzett az Sci-fi rpg(dialógusok, karakterfejlődés stb. a nagykönyv szerint RPG kategóriás) megfilmesítésére az Electronic Art-tól.

A Mass Effect-ből filmet csinálni nem lehet majd túl nehéz, hiszen a játék megad minden alapot ami csak kellhet: kemény macho főszereplő (már ha nem indítottunk inkább egy csinos nénit, elvégre nem mindegy kinek bámuljuk órákig a hátsóját...), van benne fanyar bürokrácia ami persze igyekszik visszatartani hősünket, humorzsák mellékszereplő (pilóta), változatos helyszínek, egy csomó földönkívüli és persze egy titokzatos idegen faj, akiket senki más csak a hősünk képes megérteni (legalábbis annyira, hogy megállítsa őket). A felsoroltak nagyjából alapelemei egy átlagos sci-fi mozinak, így Commander Shepard legyen akár férfi vagy nő, készen arra, hogy meghódítsa a vásznakat.

Avi Arad sokáig a feje volt a Marvel mozi részlegének, ahol olyan filmeket indított útjára mint az X-man, Spider-man vagy az Iron man (na jó ott volt az Elektra meg a Ghost Rider is, de azokat inkább ne említsük). Azóta van egy saját cége és játék adaptációkba merült el, melyeknek sorát a Lost Planettel indította.

Sem Arad sem az EA nem kommentálta a híreket, de nagy rá az esély, hogy Avi már azon dolgozik hogy összeszedje a filmhez szükséges embereket (író, rendező) és felállítson egy stúdiót. Ha ez megtörténik, akkor talán kicsit többet tudhatunk meg arról milyen mozi elé is nézünk ha a Mass Effect projekt beindul.
 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. Magrathea
2008.09.23. 15:09
OMG, ne fesd az ördögöt a falra! Az Alone in the Dark óta azt kívánom bárcsak engem is kiütött volna mint a kritikusait, hátha kimossa az emlékezetemből azt a borzalmat.
Egyébként én se vagyok nagy rajongója a játék adoptációknak, de a Mass Effect-hez azért fűzők halvány reményeket.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Fix3r
2008.09.23. 17:53
Ugyan már Uwe Boll jó filmerendező
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Svindler
2008.09.23. 19:04
Uwe nevét szádra ne vedd! Ha sokat emlegetitek még a végén megkapja és akkor inkább nem nézem meg, nehogy csalódjak
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. bszoke88
2008.09.23. 19:32
miii, a postal mekkora 1 film! :lol:
ja, most láttam, h lesz far cry film. jól láttam?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Alamos
2008.09.25. 16:38
Inkább nézzetek 300 paródiát egész tűrhető
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!