iPon Hírek

Mass Effect hírek (UPDATE)

Dátum | 2010. 12. 17.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Mint tegnap kiderült, a pár napja bejelentett Mass Effect 3 minden platformon egyszerre fog megjelenni 2011 karácsonya előtt. Ez különösen jó hír a PlayStation tulajoknak, hisz eddig csak ők maradtak ki a jóból, de most nem lesz egy éves csúszás a többi platformhoz képest. Január végén érkezik a második rész PS3-as változata, ami december 22-én, azaz jövő héten már demót is kap, így kiderül milyen szépen sikerült a portolás.

A teljes játék tartalmazni fog egy interaktív képregényt az első játék történéseivel, melyben választásaink befolyásolják a Mass Effect 2 eseményeit. További jó hír, hogy megkapjuk ez összes eddigi letölthető tartalmat (Lair of the Shadow Broker, Project Overlord, Kasumi: Stolen Memory, Blood Dragon Armor), a Cerberus Networkhoz csatlakozáskor pedig megkapjuk a Zaeed és Firewalker tartalmakat is.

Jeff Huston producer kiemelte, hogy minőségileg legalább olyan jó játékot szeretnének piacra dobni, mint az Xbox 360-as verzió, és hogy nem fognak 720p felbontás alá menni a játékkal.

A Playstation 3-as Mass Effect 2 megjelenése 2011. január 21-én várható.

Update: Kiderült, hogy miért fog valószínűleg jobban kinézni a PS3-ra érkező Mass Effect 2, mint az Xbox-os. A PlayStation 3-as játék megkapta a Mass Effect 3 grafikus motorját. A Sony gépére érkező verzió ezen kívül fejlesztett bolygó szkennelési funkciókat és opcionális a saját kontrolleréhez jobban illő irányítási rendszert is kapott.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

12. thspo
2010.12.14. 09:18
Nem fognak 720p alá menni??? Az igen! Mennyibe is fog kerülni a PS3 verzió? A nyakam merem rá tenni, hogy minimum 15k de inkább több. Sokszor bántja a szemem mikor PC után xbox-al játszom, viszont volt alkalmam "megcsodálni" multi platform játékokat HD tv-n PS3-al... Na olykor PS2 érzésem volt... Mass Effect 3-at meg várjuk nagyon, kíváncsi leszek a befejezésre nagyon!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
11. shaddam
2010.12.14. 10:10
15k maximum itthon lesz az 576-ban.A ps3 exek miatt igazából nem izgat ha egy multiplatform szar
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. Bee-Beep
2010.12.14. 14:53
" A hír videót is tartalmaz"
Nem találom
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. Supra
2010.12.14. 15:59
Tényleg, csak én nem találtam ehhez a játékhoz MOD-ot (mármint hogy teljes mod, mint pl. a matto a Far Cry-hoz), vagy tényelg nincs? Pedig fogadni mertem volna, hogy dögivel lesz majd...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. pdx06
2010.12.14. 17:20
Nem értem miért jó előre kitalálni hogy 3 részből álljon. Ha lecseng a 3 rész azután már tuti bukta lesz teljesen idegen szereplőkkel. Többet ér folytatni amíg csak lehet, amíg van benne fantázia.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. Azrael
2010.12.15. 11:04
Már miért lenne bukta. Csak azért mert a későbbi Mass Effect játékokban más szereplők lesznek, az még nem jelenti hogy rosszabbak lesznek. Esetleg, ha valami kezdő stúdióról lenne szó, de ez a Bioware
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Antiserver
2010.12.16. 10:04
Szerintem csupán arról van szó, hogy kitaláltak egy (eddig igazán jó) történetet, amit reálisan 3 részben lehet megvalósítani. Ha annál hosszabb lenne, az már vontatott volna.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. dzjaulah
2010.12.16. 14:21
... egész jó történetet? elkapsz valami hülye gyereket, utána két évig halott vagy, hogy összeállíts egy csapatot és gyakj egy nagyot velük, mert a második részre már nem maradt történet.
A harmadik részben meg reális lenne külön össze kell szedned a flotillát, egy rakás geth-et, rachnit, turiánt, cerberuszos ürgét, alianc flottát (ha nem azzal kezdődik, hogy kinyírják őket), meg az egészben lehet ott lesz az Ascension (ha megmentetted), és miután össze szedted ledobnak a bolygóra, hogy kispisztollyal lődd szét a reaper flottát. Táp történet lenne...
De geth konsenzust fog építeni, a qvarik, meg majd röhögnek a maszkjuk alatt, hogy "hehe elvesztették az emberek a szülőbolygójuk úgy kell nekik!) A többi nép miatt meg a Citadelen rohangálhatsz, mert csórók koncept artot csinálni szülőbolygókról.

Szóval csak azt mondom, hogy ha történet úgy fogy a második és harmadik rész közt mint az első és második rész közt akkor nem fog belőle maradni semmi, csak egy itt lődözz, meg ott lődözz.
Az élmény az mindkét részben király volt, csak ne próbáld a második rész történetét összefoglalni, mert elég kevés, elég rövid mondatot kapsz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Antiserver
2010.12.16. 19:10
Azért a második rész többről szól annál, hogy "összeállíts egy csapatot és gyakj egy nagyot velük".
Bár kétségkívül kevesebb fordulat van benne, egész egyszerűen azért, mert az alapsztorit már bemutatták az első részben, így maximum az ott elindított cselekmény tud haladni előre. Amíg mindezt olyan hangulattal és játékélménnyel teszi, ahogy, addig nekem ez elég. De mindez csak szvsz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. csigabigaf
2010.12.17. 18:01
Szerintem elég jól leírja a második epizód "történetét" az a mondat.
A kettőt könnyen lehetne epizódnak hívni, dating sim.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. petimanus
2010.12.17. 23:56
És az első rész miről szólt? Search and destroy! Azt is össze lehet foglalni egy mondatba. Ott ráadásul a csapat nem is volt kötelező, a többiek csak belehullottak a történetbe. Én mindkét részben jóval többet látok, mint amit egyetlen mondatba bele lehetne sűríteni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. HUNrobar
2010.12.18. 14:47
Már bocs, de ennyi erővel mindent össze lehetne foglalni egy mondatban.. Így csak a primitív emberek érvelnek akik nem gondolkodnak csak gyors indokot keresnek hogy lehúzhassanak valamit. Mondhatnék én is példákat akár: Command&Conquer, már maga a neve is az.. Összes NFS: Nyomod a gázt és pattogsz az útpadkák között., Összes Quake és UT: Rohangálsz fel-alá és lövöldözöl. Összes COD és hasonlók: Rohangálsz fel-alá, néha lefekszel vagy gránátot dobsz és lövöldözöl. Mirros Edge: Mindig valamiért futkároznod kell. RTS-ek: Épít-gyárt-harcol-gyárt-harcol-épít-gyárt-harcol.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!