iPon Hírek

MasterPulse Pro: gamer headset a Cooler Mastertől

Dátum | 2016. 10. 26.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | MULTIMÉDIA

A Cooler Master műhelyéből egy újabb mikrofonos gamer fejhallgató érkezett, amely a már bemutatott MasterPulse alapjaira épül, így a megszokott minőséget képviseli, viszont elődjéhez képest sokkal magasabbra helyezi a lécet, ugyanis több extra tulajdonsága is van.
A MasterPulse Pro ugyanúgy USB kábelen keresztül dolgozik, mint az eredeti MasterPulse, valamint elődjének minden fontos tulajdonságával is rendelkezik, de extraként virtuális 7.1 csatornás térhangzást is biztosít. Ezen felül kapott 3+1 audió profilt is, plusz a hangszórók házába RGB LED alapú világítást is építettek.
A MasterPulse Pro alapját két darab 44 milliméteres átmérőjű hangszóró adja, amelyek maximális terhelhetősége 100 mW, érzékenységük pedig 100 Hz-en vizsgálva 118 +/-3 dB. Az 50 ohmos fejhallgató hangszórói a 20 Hz és 20 kHz közötti frekvenciatartományon belül dolgoznak, körülöttük pedig fület körülölelő párnázást alakítottak ki. A hangszórók egy könnyű, alumíniumból készített állítható fejpánt végén foglalnak helyet, amelynek belseje szintén kapott némi párnázást a maximális komfort érdekében.
A szett része egy omni-directional típusú, a 100 Hz és 10 kHz közötti tartományon belül dolgozó mikrofon is, ami szükség esetén némítható. Erről, illetve a többi funkció vezérléséről egy vezetékes távirányító gondoskodik, ami hangkártya is egyben. Az eszköz a mikrofon némításán kívül a 7.1-es virtuális térhangzás ki- és bekapcsolásáról, a hangerő szabályozásáról, az audió profilok közötti váltásról, valamint a ledes világítás vezérléséről is gondoskodik. Audió profilokból háromfélét kapunk: az egyik a játékokhoz, a másik a filmekhez, a harmadik pedig a zenékhez passzol, de a hangszín-szabályzást akár ki is kapcsolhatjuk (ez a +1 üzemmód), valamint igény szerint a Bass FX szolgáltatás engedélyezésére és letiltására is van mód, hangszín-beállításoktól függetlenül.
A hangszórókat fedő külső borítás igény szerint akár le is cserélhető, ugyanis a gyártó által elérhetővé tett 3D-s tervek alapján könnyedén nyomtathatunk saját fedlapokat is. A headset 2 méter hosszú, aranyozott USB porttal ellátott kábellel érkezik.
A MasterPulse Pro hamarosan elérhető lesz kereskedelmi forgalomban, listaára pedig 99,99 euró lesz.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. rottenbull
2016.10.26. 19:09
Tetszik, meg mminden, de kinek sikerult osszehozni a szurkesfekete-piros-zold kombot ?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Shovalije rotte...
2016.10.26. 19:39
RGB ledes így gondolom állíthatod pirosra is
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. matyi009
2016.10.26. 20:12
Nekem tetszik! Szivesen elcserélném erre a razer krakent. Mondjuk csalodtam a coolermasterben, végre csinàlnak egy jo fülest és még vizhütés sincs benne pf :D
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!