iPon Hírek

Mától kukázza a havidíjat a The Elder Scrolls Online

Dátum | 2015. 03. 17.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

A ZeniMax Online ígéretének megfelelően a mai napon "megjelent" a The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited, egyelőre csak PC-re és Macre. Ez tartalmazza az alapjátékot, valamint az azóta megjelent hat nagyobb tartalmi frissítést - ebben már benne van a teljesen új Justice és Champion rendszer is. Minden meglévő felhasználói fiók automatikusan frissül erre a verzióra, így akinek már megvan a játék, az mostantól előfizetési díj nélkül vághat bele (újra) a kalandokba. Ezzel párhuzamosan persze a ZeniMaxnak valahonnan azért pénzt is kéne szereznie, így beindult az in-game Crown Store, ahonnan különböző dolgokat vehetünk meg valós pénzért, de ha nagyon szeretnénk, akkor előfizethetünk az ESO Plus néven futó prémium tagságra. A The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited június 9-én érkezik majd Xbox One-ra és PS4-re.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. magerg
2015.03.17. 20:33
Valaki mindig megmondta előre.
Ezt - hogy ingyenes lesz - speciel nagyon sokan.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. SirDragon mager...
2015.03.17. 20:44
Igazából nem ingyenes, szokásos 55 euró jelenleg az ára, csupán csak egyszer kell megvenni...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2015.03.17. 21:23
még az is sok érte...
majd HumbleBundle keretein belül $1-ért
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. rini
2015.03.18. 10:10
Rengeteg játék van amely teljesen ingyenes és mégis jól megélnek belőle a fejlesztők. Szóval végigtolhatod minden fizetés nélkül és vért izzadsz vagy megveszel különböző tartalmakat és eljuthatsz sokáig. Ha többet veszel akkor pedig még tovább is. Szóval megvan a módja annak, hogy miképpen sajtoljunk ki pénzt az ingyenes játékok esetében is.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Lazahunter SirDr...
2015.03.18. 12:35
Még így is drága ... nem egy játék van, amit megveszel és rengeteg ideit adagolja a tartalat ... mát ott elbaszás volt, hogy ezt a játékot ebben a fomában havidíjassá tették ... de mert megszűntették ezt, még ugyanúgy nem fogja megérni egy teljes játék árát.

Majd ha szuper akció lesz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!