iPon Hírek

Matricaharcosok, előre! - The Missing Ink nyílt alfa

Dátum | 2012. 02. 25.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A RedBedlam független stúdió által fejlesztett The Missing Ink fantasy MMO nyílt alfába lépett, melyet bárki kipróbálhat, aki regisztrál oldalukon. A játék egyelőre PC-n és Mac-en fut (a kliensnek böngészős és letölthetős változata is létezik), de lesz iOS és Android verzió is hamarosan. A végleges verzió megjelenését 2012 harmadik negyedévére tervezik.

A The Missing Ink világában legendák és tündérmesék kelnek életre, ám valami nincs rendben velük. A hercegnőt megmentő hős lovagnak nyoma veszett, a hercegnő pedig boldogan él nélküle, a szerelmesek, akiket a sors egymásnak szánt nem szeretik egymást, a farkas Piroska helyett az égigérő paszulyt ette meg, és senki sem találja a császár új ruháját. Úgy tűnik valami gonosz erő rejtezik emögött, és a mi feladatunk lesz, hogy rendet tegyünk.

A szörnyek és a játszható karakterek is mókás, matricaszerű 2D-s figurák, akikkel 3D-s környezetben mozoghatunk. Szokás szerint küldetéseket teljesíthetünk, dungeonöket takaríthatunk, és megmenthetjük a világot, ahogy ez az MMO-kban megszokott, ám ezen felül saját virtuális játszóteret is kapunk, ahol szabadon engedhetjük képzeletünket, és felépíthetjük saját kis világunkat.

"Hagyjatok már lógva!" – nyilatkozta Kerry Fraser-Robinson, a RedBedlam igazgatója. "Ja, a sajtöközleményhez kell valami szöveg? – folytatta, majd némiképp konstruktívabban hozzátette: "Ok. Nézzük csak. Mondjátok azt, hogy vicces. Úttörő-jellegű. Innováció párállik minden pixeléből. A művészi tehetség és technikai tudás tárháza. Ja, és ingyenes."

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. uristen
2012.02.25. 10:04
Alig varom mar, hogy papirlappal jatszak... :« (bocsi attol, akinek ez bejon).
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. TheRealTsL
2012.02.25. 10:55
Ilyen grafikát nagyon-nagyon ellen kell súlyozni történettel, viszont ha az megvan, akkor még jó is lehet. A rendkívül ronda WoW-nak is mennyi játékosa van még ma is, na ennek még annyival kell több és jobb tartalom, amennyivel mégrondább.
Sima ügy... (pokerface)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Morte
2012.02.25. 14:31
Először én is azt hittem, hogy hülyeség 2D-s figurával játszani, aztán kipróbáltam, és nekem nagyon bejött, annyira, hogy órákra ottragadtam. Teljesen poénosra vették (npck nevei, küldik, dumák), ugyanakkor látszik, hogy kemény meló van mögötte (3D világ, építgetős rész). Egyelőre még nagyon alfa (nincs még pl. kereskedő, akinek el lehet adni a junkot), de érdemes lesz odafigyelni rá annak, aki szereti az ilyen kis laza játékokat.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!