iPon Hírek

Max Payne 3: Ki itt belépsz...

Dátum | 2012. 07. 11.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Max Payne 3 fejlesztői vicces kedvükben voltak és... tulajdonképpen, ha jól meggondoljuk, kitalálták a legjobb módját a csalni kívánó multiplayer játékosok kezelésének. Hogyan?

"Lépéseket tettünk, hogy karanténba zárjuk a csalókat a Max Payne 3 multiban. Mától fogva mindenki, akit azon kapunk, hogy hackelt mentéseket, moddolt játékot használ, vagy valamilyen hibáját próbálja meglovagolni a játéknak mások kárára, elzárjuk egy dedikált "cheater pool"-ba. Ott kedvükre űzhetik bűnös játékaikat" - jelentette a Rockstar.

A csalók börtöne egyáltalán nem lesz néptelen, a kiadó már egy hónapja várja a jelentéseiteket mindazokról a játékosokról, akik elrontják mások élményét. Emlékeztetésként mi is közöljük az e-mail címet ahova írhattok: maxpayne3.banhammer@rockstargames.com 

A levélbe a következő információkat tegyétek bele:
Amennyiben átkerültetek a csíterek börtönébe és nem értitek, hogy miért, akkor ugyanerre a címre írjatok, részletezve a problémátokat.

Egy hasonló videóval a legegyszerűbb bizonyítani:
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. Keksz03
2012.07.11. 18:53
ennyi! mondjuk a szomorú h a fele ezt is élvezni fogja...lehet jobban mint a rendeset...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Andos
2012.07.11. 22:52
Mért most ebből van multi is? Lol pff minek?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. HeverAdam
2012.07.11. 22:55
Ilyet kitalálhatnának a Call of Duty-ba vagy a Battlefield-be is mert ott is tele (ez lehet kicsit túlzás) vannak csalókkal sajnos Nem értem, hogy saját erejükből miért nem tudnak mások tovább jutni a játékban (szintlépés, skill szerzés meg hasonló) pedig csak az fps játékokban lőni kell az ellenfelet és előbb-utóbb úgy is feloldódnak a fegyverek kiegészítői vagy más egyéb dolgok! Ez miatt tényleg nem kéne egyből a például az unlocker csaláshoz nyúlni vagy másikhoz! Játszani kell, ha meghalsz, ha nem
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. vivanto
2012.07.12. 08:21
Csak én gondolom teljesen fölöslegesnek ezt? Nem azzal van a baj, hogy elkapják a csalókat, hanem hogy kitaláltak valami bonyolult hülyeséget - aminek a tervezése, implementációja, tesztelése nyilván erőforrást igényelt - ahelyett hogy 1 gombnyomásra megszabadulnának tőlük. Valamint továbbra is foglalják így a szerver kapacitást.

Röviden, több energiát fektettek az abszolút szükségesnél egy olyan valamibe ami semennyit sem érdemelne.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!