iPon Hírek

Max Payne 3 multiplayer

Dátum | 2011. 12. 16.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A Rockstar külső nézetes lövöldözős játéka, a Max Payne 3 részét fogja képezni a Gang Wars nevű sztorialapú multiplayer mód, amelyben a történetből megismert szereplőkkel találkozhatunk, azaz a multi is megpróbál beintegrálódni a történetbe.

"A Max Payne 1 és 2 sztorija is jó volt, és a 3. rész is erős lesz" - mondta Charley Bewsher fődizájner, aki szerint a multiplayerben kibontakozó dráma fogja azt egyedivé tenni.

Lesz pl. olyan meccs, amelyben egy drogügylettel kapcsolatban támadnak bonyodalmak, és az egyik csapat feladata a pénz begyűjtése lesz, golyózáporban. Ebben eddig nincs is semmi különös, az érdekesség az, hogy a következő körben az előzőben történtekre épülnek majd az események pl. vérdíjat tűzhetünk ki az ellenfél legjobb játékosának fejére, vagy kitűzhetjük célul, hogy visszafoglaljuk az ellenfél csapata által megszerzett területeket. A következő körben aztán át kell fésüljük a visszafoglalt területeket, és hatástalanítani a rajta elhelyezett bombákat és csapdákat.

Minden körben Max Payne hangján hallhatjuk a szabályokat, miközben képregény stílusban be is mutatják, mi lesz a feladatunk. A feladatok teljesítéséért xp-t kapunk, melynek segítségével olyan új képességeket szerezhetünk, mint Payne jól ismert "bullet time" manővere. A "Sneaky" segítségével barátságosnak fogunk látszani az ellenfél szemében, míg a "Paranoia" hatására az ellenfél játékosai egymást ellenfeleknek látják.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Phantomstr...
2011.12.16. 10:50
A Max Payne volt az a játék, amiből egyáltalán nem hiányzott a multi.
Ettől a leírástól sem érdekel jobban, viszont elkezdtem aggódni, hogy elvon némi figyelmet az egyjátékos módtól.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!